Grote brand bij bedrijfspand in Roosendaal | Roosendaal – BN DeStem

Grote brand bij bedrijfspand in Roosendaal | Roosendaal - BN DeStem
Grote brand in bedrijvencomplex Roosendaal
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9920. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bndestem.nl te lezen.

SQ Vision zoom in NOS Nieuws • Binnenland • Vandaag, 04:01 • Aangepast Vandaag, 05:44 Grote brand in bedrijvencomplex Roosendaal In Roosendaal heeft een grote brand gewoed bij een bedrijvencomplex. De brandweer was met veel voertuigen uitgerukt om het vuur te bestrijden. De brand brak kort voor middernacht uit en rond 03.30 uur werd het sein brandmeester gegeven. Daarna was de brandweer nog een tijd bezig met blus- en sloopwerkzaamheden.

Meerdere knallenDe brandweer probeerde het vuur van twee kanten te bestrijden. Daarom werden de Gastelseweg en de Bosstraat afgesloten voor verkeer. Volgens een getuige waren er meerdere knallen te horen en werden diverse vrachtwagens en autos uit een loods naast het brandende gebouw weggehaald. "Ook een gedeelte van het terrein aan de voorkant werd leeggehaald."

In het gebouw aan de Bosstraat zitten meerdere transportondernemingen. De schade bij meerdere bedrijven is groot.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio was er sprake van veel rookontwikkeling. Wie hier last van had, werd geadviseerd ramen en deuren te sluiten en ventilatiesystemen uit te schakelen.

Bij de brand kwam veel rook vrij. De Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant adviseerde omwonenden om ramen en deuren te sluiten. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Voor zover bekend raakte niemand gewond.