Coop opent supermarkt op Binnenrotte

Coop opent supermarkt op Binnenrotte
Coop opent supermarkt op Binnenrotte
fingerprintTags(function(tags){ googletag.cmd.push(function () { googletag.display(‘InContent’); }); }); De toekomstige locatie van Coop aan de Binnenrotte. Foto: Google Streetview Coop heeft een meerjarige huurovereenkomst getekend met Stichting Woonbron, de verhuurder van het pand. Dat meldt de vastgoedwebsite Property.nl. In het pand, een locatie tegen het centrum van Rotterdam aan, zat tot voor kort een van de twee Rotterdamse vestigingen van Marqt.

Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Gebruiksvoorwaarden en Privacy Statement

bekend te zullen verhuizen. Het huurcontract van de in 2012 gestarte winkel liep af. Oprichter Quirijn Bolle van de winkelketen zei toen het avontuur ‘op de Binnenweg voort te zetten.’ Daar vestigt de duurzame keten zich in onderscheidende pand dat voorheen in gebruik was bij het Centrum Beeldende Kunst (CBK), ook wel de kunstuitleen genoemd. De winkel gaat 7 december open, schrijft Marqt op zijn website.

zes maanden na lancering gesloten. De andere twee draaien goed, zei Coop-directeur winkeloperatie Maarten Ebben destijds. Daar komt nu dus weer een derde bij. De keten heeft momenteel een achttal winkels in Rotterdam.

Rotterdam at Twitter: