Chinese deelfietsen actief in Rotterdam

Chinese deelfietsen actief in Rotterdam
Strijd om deelfiets in Rotterdam in volle gang
Lees ook: Deelfiets stoomt op: hoe voorkomen we problemen? (Verkeer in Beeld)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.
wethouder Langenberg in een brief.Onderdeel van Dubbele Punt Bedrijfsmedia ondersteund door Marketing Genius

Verder ging het over de hightech toepassingen van de Mobike fietsen waarvoor wordt samengewerkt met VodafoneZiggo. Alle fietsen zijn voorzien van GPS en een internetverbinding, waardoor de locatie en de staat van de fietsen gemonitord wordt. Hiermee kan het Mobike straatteam ervoor zorgen dat kapotte of verkeerd geparkeerde fietsen snel worden verwijderd of verplaatst.

Nog meer zero-emissietreinen op lijnen zonder bovenleiding:  @Arriva_NL  bestelt definitief 18 treinen geschikt rijde… https://t.co/CaGodn4Z6mMobike nu officieel van start in Rotterdam De eerste aanbieder van deelfietsen, Mobike, is donderdag officieel gelanceerd in Rotterdam, nadat op 25 oktober al met een proef was gestart met het gebruik van de hightech fietsen. Hierbij waren vele gasten aanwezig, waaronder lokale partners, vertegenwoordigers van overheden, media en ‘last but not least’ Chantal Blaak – wereldkampioene fietsen op de weg.

Ronald Haverman van Mobike bij de lancering. Het van oorsprong Chinese merk was al actief in negen landen, maar nog niet in Nederland. Daarom werden twee testweken ingebouwd. “We moesten het technisch afstemmen: ons straatteam moet de straat wel netjes houden.”

Rotterdam at Twitter: