BN’ers naar Rotterdam voor Murakami

BN'ers naar Rotterdam voor Murakami
BN’ers naar Rotterdam voor Murakami
Uitgeverij Atlas Contact pakt er enorm uit met interviews, muziek, lezingen over klassieke muziek en Japanse kunst, hardloopevenementen langs de Maas en meer. Tal van bekende Murakami-liefhebbers zijn van de partij, aldus Atlas.

Op de line-up van het Murakami Weekend staan onder anderen Joost van Bellen, Peter Buwalda, Jelle Brandt Corstius, Saskia De Coster, Ellen Deckwitz, Maarten Engeltjes, Wim Helsen, Benjamin Herman, Wilfried de Jong, The Kik, Pepijn Lanen, Yuri Honing, De Likt, Lavinia Meijer, Matthijs van Nieuwkerk, Jett Rebel, Georgina Verbaan en Niña Weijers.

InloggenAbonneerVoorpaginaNieuwsSportEntertainmentFinancieelMeerWat U ZegtTechColumnsVrijPartnercontentVideoZoekenKijk ook opDe krantDealsServiceKijk ook opVoorpaginaNieuwsSportEntertainmentFinancieelMeerWat U ZegtTechColumnsVrijPartnercontentVideoInloggenAbonneerNieuws/Entertainment1502673EntertainmentBN’ers naar Rotterdam voor MurakamiUpdated Vandaag, 15:34Vandaag, 15:32 in ENTERTAINMENTKopieer naar clipboardHaruki Murakami

De verschijning van het tweede deel van De moord op Commendatore van de wereldwijd geliefde Japanse schrijver Haruki Murakami wordt op zaterdag 13 en zondag 14 januari gevierd op de SS Rotterdam, de boot in de haven van de gelijknamige stad.

Het werk van Haruki Murakami wordt in meer dan veertig landen uitgegeven en viel al verscheidene keren in de prijzen. Zo ontving de auteur onder anderen de Welt Literatuurprijs en de Hans Christian Andersenprijs.

Rotterdam at Twitter: