Vrijwilligers in extase na bezoek koningin Máxima

Postadres: Postbus 21000 1202 BA Hilversum Tel. 035 – 647 47 47

Royaltyprogramma van de Publieke Omroep, met aandacht voor de vorstenhuizen van Europa, de Oranjes, de staatsbezoeken, bijzondere koninklijke sieraden, royaltymode en het laatste koninklijke nieuws. ‘Blauw Bloed’ is er elke zaterdag om 19.45 uur op NPO 2. De presentatie is in handen van Jeroen Snel.

Uw inhoudelijke reacties kunt u mailen naar: [email protected]

Inmiddels zijn in vijftien steden netwerken actief en zijn er zes in ontwikkeling. In Rotterdam is gestart onder de naam Netwerk Nieuw Rotterdam. Dit lokale netwerk bestaat uit jongeren die zich inzetten voor kwetsbare en eenzame mede-Rotterdammers.

BlauwBloed–overlayBottom BlauwBloed–overlayHeader BlauwBloed–overlayLeft BlauwBloed–overlayOrange Icon–npo Icon–EO Icon–tag Icon–search Icon–menu Icon–close Icon–image Icon–photo Icon–audio Icon–video Icon–play Icon–instagram whatsapp instagram-with-circle Icon–mail twitter youtube twitter-with-circle facebook facebook-with-circle Icon–rss clock Blauw Bloed menu Home Royaltynieuws Poll Gemist Video's Foto's Zoeken Zoekterm Zoeken Gisteren Video: Máxima verrast vrijwillgers in Rotterdam Koningshuis Nederland Koningin Máxima Koningin Máxima bracht donderdag een werkbezoek aan jongerenorganisatie TijdVoorActie en Netwerk Nieuw Rotterdam in Rotterdam. De koningin sprak een aantal vrijwilligers waaronder Mohammed en Majol. Zij zijn vluchteling en steunen eenzame mensen via TijdVoorActie. Door vrijwilligerswerk te doen oefenen ze de Nederlandse taal en maken ze nieuwe vrienden.

Rotterdam at Twitter: