Bouwvakkers van project gehaald na grap met Feyenoordvlag

Waar die bouwvakkers in Amsterdam een bouwproject hadden, zijn zij van de klus afgehaald nadat zij een Feyenoord vlag hadden opgehangen.

Waar het drietal aan de Amster Tower had moeten gaan werken, heeft de directie laten weten dat ze van de klus zijn afgehaald. Beide partijen konden de grap wel waarderen, maar uit oogpunt voor de veiligheid is het trio van de klus gehaald.

Je moet goed kijken, maar helemaal bovenin de woontoren in aanbouw, net onder het dak, is de vlag te zien. Aan het gebouw wordt gewerkt door een groep Rotterdamse bouwvakkers.”Overal waar ik kom hang ik een vlaggetje neer, kan me niet schelen waar het is,” zegt de bouwvakker die de vlag ophing tegen AT5. Een collega van hem zet nog even het clublied in.”Ieder zn eigen ding,” zegt een Amsterdamse voorbijganger. “Maar hij moet er ook weer af kunnen. Dat is een ding dat zeker is.”

Rotterdamse bouwvakkers weggestuurd om Feyenoord-vlag op Amsterdamse toren

De Feyenoordsupporters die aan het werk waren in Amsterdam en gisteren een Feyenoord-vlag ophingen in een nieuwbouw flat zijn van het project gehaald, zo meldt AT5 dinsdag.

De directie van het Rotterdamse installatiebedrijf Spindler heeft dit laten weten aan AT5. Er werd gewerkt aan de Amstel Tower. Gisteren ging de video waarin de vlag te zien was viraal op het internet. De vlag werd gisteren al weggehaald. Het drietal die de vlag hebben opgehangen zijn op het matje geroepen maar worden niet ontslagen. We hebben vaker ervaringen gehad met gevoeligheden tussen Rotterdam en Amsterdam, zegt de directie in een reactie.


Rotterdam at Twitter: