Verdachte gewelddadige verkrachting Rotterdam langer vast

Verdachte gewelddadige verkrachting Rotterdam langer vast
Verdachte verkrachting studente blijft 90 dagen langer vastzitten | Rotterdam
De jonge vrouw werd in de vroege ochtend van 21 juli aangevallen bij haar woning in de Herman Bavinckstraat en raakte ernstig gewond. Ze moest met spoed naar het ziekenhuis gebracht worden. Daar is ze geopereerd. 

Het grootschalige onderzoek van de politie en het OM leidde op 24 juli tot de aanhouding van de man. Er is een DNA-match. Hoewel de man is opgepakt, is de politie nog steeds bezig met de zoektocht naar getuigen. 

dnade eschUpdated 1 uur geleden2 uur geleden in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S07 aug.Met deze truc kleurt je tuin weer groen05 aug.Ondeugende flirtpoging Van Gaal tijdens Zomergasten05 aug.Rus zoekt ruzie met agent: Ben je niet goed snik of zo?06 aug.Taxichauffeur weigert dragqueen in AmsterdamGerelateerde artikelen07 aug.BinnenlandDNA-match in twee verkrachtingszaken04 aug.BinnenlandPolitie maakt excuses voor hard verhoor verkrachte vrouw31 jul.BinnenlandWaar studente werd verkracht, horen zij wekelijks Psst, schatje31 jul.EntertainmentCorey Feldman belt politie na verkrachtingstweets27 jul.BinnenlandDna-match brute verkrachting Rotterdam25 jul.BinnenlandVerdachte opgepakt voor gruwelijke verkrachting RotterdamDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

De agenten zijn specifiek op zoek naar de “bestuurder van een auto die tijdens het incident, rond 5.30 uur, in de Herman Bavinckstraat voorbij is gereden”. 

De man zou op 21 juli de studente hebben aangevallen. Ze fietste die zaterdagochtend vroeg van het Centraal Station in Rotterdam naar haar huis in de wijk De Esch. Terwijl ze rond half zes haar fiets op slot zette, werd ze aangevallen door een man. De vrouw raakte ernstig gewond en moest met spoed worden geopereerd. Inmiddels is ze aanspreekbaar.

Volgens verschillende media is het slachtoffer een internationale student uit Indonesië die studeert aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. De politie en de universiteit kunnen deze informatie om privacyredenen niet bevestigen.

De man zou op 21 juli een studente hebben aangevallen. Ze fietste die zaterdagochtend vroeg van het Centraal Station in Rotterdam naar haar huis in de wijk De Esch. Terwijl ze rond half zes haar fiets op slot zette, werd ze aangevallen door een man. De vrouw raakte ernstig gewond en moest met spoed worden geopereerd.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer . De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

De 18-jarige man die wordt verdacht van een zeer gewelddadige verkrachting in Rotterdam vorige maand, blijft nog negentig dagen in voorarrest. Dat heeft de raadkamer van de rechtbank in Rotterdam besloten. Hij wordt verdacht van poging doodslag en verkrachting.


Rotterdam at Twitter: