Jongen (19) overlijdt alsnog na aanrijding in Rotterdam

Jongen (19) overlijdt alsnog na aanrijding in Rotterdam
Aangereden voetganger Bergweg in het ziekenhuis overleden
ROTTERDAM – Een 19-jarige jongen is alsnog overleden nadat hij vorige week dinsdag was aangereden op een zebrapad op de Bergweg in Rotterdam.

De automobilist ging er na de aanrijding vandoor. De 45-jarige man meldde zich twee dagen later bij de politie. Hij zit vast.

De jongen liep bij het ongeluk ernstig hoofdletsel op. Hij overleed volgens de politie woensdagavond in het ziekenhuis.

politierotterdamUpdated 42 min geleden1 uur geleden in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S08 aug.Laffe daad dierenbeul gefilmd in Helmond08 aug.Harde windstoten op komst: 'Gevaar voor campings dreigt'08 aug.Nederlandse jihadisten gespot op Arabische tv08 aug.Dit zijn de bizarre concurrenten van GlennisGerelateerde artikelen06 aug.BinnenlandDode door aanrijding met vrachtwagen06 aug.BinnenlandVerdachte gepakt voor doorrijden na ongeval02 aug.BinnenlandWilma zou in november promoveren01 aug.BinnenlandFietser overleden na aanrijding door auto01 aug.BinnenlandAanrijding: meisje scoutinggroep zwaargewond30 jul.BuitenlandInvasie van kangoeroes in Australische stedenDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

De 19-jarige Rotterdammer die vorige week dinsdagavond werd aangereden op de Bergweg in Rotterdam is overleden. Hij bezweek woensdag in het ziekenhuis aan zijn verwondingen, meldt de politie.

Een automobilist schepte de Rotterdammer op een zebrapad. Dat gebeurde op de kruising met de Zwart Jansstraat en de Rodenrijselaan. De voetganger had ernstige wonden aan zijn hoofd door de klap.

Nadat het slachtoffer was aangereden, reed de automobilist er snel vandoor. Twee dagen later gaf de 45-jarige verdachte uit Hoogvliet zichzelf aan bij de politie.

Racebaan BergwegVVD en PvdA in de Rotterdamse gemeenteraad eisen een hardere aanpak van asociaal rijgedrag op de Bergweg.

Raadsleden Van Groningen (VVD) en Tak (PvdA) willen weten wat de gemeente gaat doen om de overlast op racebaan Bergweg aan te pakken. Ze willen dat wethouder Bokhove nieuwe maatregelen zoekt om de veiligheid op de Bergweg te verbeteren.


Rotterdam at Twitter: