Jeroen Schagen nieuwe f&b-manager Hilton Rotterdam

Hilton Rotterdam verwelkomt Jeroen Schagen als de nieuwe food & beverage-manager. Jeroen is verantwoordelijk voor het algehele food & beverage-concept voor Hilton Rotterdam, inclusief restaurant Roots Rotterdam en de Meetings & Events.

Met deze benoeming verruilt Schagen, Bocas Rotterdam voor Hilton Rotterdam, het hotel gelegen aan het Hofplein, midden in het centrum van Rotterdam. Karin van den Berg, general manager van Hilton Rotterdam zegt hierover: We zijn verheugd om Jeroen te mogen verwelkomen in ons team. Hij brengt expertise, ervaring en verfrissende energie met zich mee.

Jeroen Schagen is aangesteld als de nieuwe food & beverage-manager van Hilton Rotterdam. Hij komt over van Boca’s Rotterdam en volgt Thomas Holland op bij het hotel.

Hilton Rotterdam verwelkomt Jeroen Schagen (1985) als de nieuwe f&b-manager. Schagen is verantwoordelijk voor het algehele food & beverage-concept voor Hilton Rotterdam, inclusief restaurant Roots Rotterdam en de meetings & events. Schagen komt over van Bocas Rotterdam en volgt bij Hilton Rotterdam Thomas Holland op.

‘We zijn verheugd om Jeroen te mogen verwelkomen in ons team. Hij brengt expertise, ervaring en verfrissende energie met zich mee’, zegt Karin van den Berg, general manager van Hilton Rotterdam.

Schagen heeft de afgelopen jaren in binnen-en buitenland ervaring opgebouwd als barmanager, bedrijfsleider en chaletmanager bij onder meer Branding Beachclub in Noordwijk en The Suicide Club in Rotterdam.

Hij stelt zichzelf en het f&b-team van Hilton Rotterdam ambitieuze doelen en ziet zijn benoeming als een enorme kans: ‘Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging en deze heb ik absoluut gevonden binnen Hilton Rotterdam en restaurant Roots. Ik wil me graag richten op het naar een nog hoger niveau tillen van het concept, en daarnaast wil ik het f&b-team motiveren, zodat iedereen de kans krijgt te leren en door te groeien.’

Paul Dingjan, sinds september 2017 chef-kok van Roots, kookt met bijna alleen lokale en regionale producten uit Nederland, die hij in het juiste seizoen tot hun recht laat komen. Ook wil Roots gasten een totaalbeleving voor alle zintuigen bieden. Daarom wisselt elke drie maanden niet alleen de kaart, ook de ambiance van het restaurant wordt op het seizoen afgestemd met andere kleuren, interieur, kunst en muziek.

Roots is één van de drie restaurants van Hilton Rotterdam. In het hotel zitten ook cocktailbar Hugh en uiteraard sterrestaurant Joelia by Mario Ridder. Verder beschikt het hotel over vijf grote vergaderzalen, twee ruime boardrooms en een bovenlobby. De balzaal, Le Jardin, biedt plek aan maximaal 325 gasten, de Coolsingel Suite biedt een 180 graden uitzicht over het centrum van Rotterdam.


Rotterdam at Twitter: