Dode bij ongeval met tankwagen op A16 in Rotterdam – Hartvannederland.nl

Dode bij ongeval met tankwagen op A16 in Rotterdam - Hartvannederland.nl
Dode en gewonde bij ongeluk gekantelde tankwagen, onderzoek neemt weken in beslag
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

In Rotterdam is op de Jacques Dutilhweg een tankwagen doorgeschoten op een kruispunt. Daarbij is een personenauto meegenomen. De tankwagen is vervolgens gekanteld en op de personenauto beland.

Toezichthouder: vertrouwen in Boeing-toestel 12-03-2019 | Ongevallen WASHINGTON – De Amerikaanse toezichthouder FAA zegt dat de Boeing 737 MAX 8 kan blijven vliegen… Chauffeur zwaargewond na kantelen tankwagen bij tankstation in Rotterdam 11-03-2019 | Ongevallen ROTTERDAM – [update di 08:36 uur] Bij een ongeluk met een tankwagen en een auto op de Jacques Dutilh… Getuigen vliegramp Ethiopië: toestel maakte raar geluid 11-03-2019 | Ongevallen ADDIS ABEBA – Het passagiersvliegtuig dat crashte in Ethiopië maakte een vreemd geluid en …

Bij het ongeluk is een dode gevallen. Het slachtoffer, een 21-jarige Rotterdamse man, zat in de auto.

De tankwagen kwam vermoedelijk van een afrit van de A16. De chauffeur is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De oorzaak van het ongeluk is niet duidelijk. Ooggetuigen zeggen tegen RTV Rijnmond dat het leek of de tankwagen onbestuurbaar was.

Vermiste vrachtwagenchauffeur dood gevonden 12-03-2019 | Buitenland SANGERHAUSEN – Maandagochtend rond 09:00 uur kreeg de Duitse politie een alarmerend telefoontje van … Nieuwe Renault Trucks T High voor Drowa 12-03-2019 | Nieuw Materieel DOKKUM – Drowa vloerisolatie uit het Friese Dokkum heeft het wagenpark uitgebreid met een Renault Tr… Vijf Renault Trucks voor DB Fourage 12-03-2019 | Nieuw Materieel KNESSELARE – In 2010 startten Hilde Bonamie en haar man DB Fourage op, samen met hun zoon Bert en zi…

De vrachtwagen was gevuld met isobutanol. Deze stof is volgens de woordvoerder licht ontvlambaar, vergelijkbaar met alcohol. Er was geen sprake van lekkage en er is ook geen brand ontstaan.

ROTTERDAM – [update di 08:36 uur] Bij een ongeluk met een tankwagen en een auto op de Jacques Dutilhweg in Rotterdam is een 21-jarige man uit Rotterdam overleden. Het betreft de bestuurder van de personenauto. De chauffeur van de tankwagen is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.