VS onderschept coke-container op weg naar Rotterdam – Metronieuws.nl

VS onderschept coke-container op weg naar Rotterdam - Metronieuws.nl
VS vinden 1,5 ton coke op weg naar Rotterdam
NEW YORK – De Amerikaanse douane heeft bijna 1500 kilo cocaïne gevonden in een container die op het punt stond naar Rotterdam te worden verscheept. De drugs zijn volgens de Customs and Border Protection 77 miljoen dollar waard, omgerekend meer dan 68 miljoen euro. Nog niemand is opgepakt.

De drugs zaten verstopt in zestig dozen. Die werden eind vorige maand gevonden in een container op een schip dat aankwam in de haven van New York. Het is de grootste drugsvangst in die haven in 25 jaar tijd.

Om deze gepersonaliseerde advertenties te kunnen leveren, proberen wij op basis van de websites die u bezoekt op het internet een beeld te krijgen van uw vermoedelijke interesses. Op basis van deze interesses passen we de inhoud op onze website aan voor verschillende groepen klanten. Zo kan u bijvoorbeeld op basis van uw surfgedrag opgenomen worden in een bepaalde categorie, zoals man, leeftijdscategorie 30 tot 45 jaar, getrouwd en kinderen, met een interesse in voetbal. Deze groep krijgt vervolgens uiteraard andere advertenties te zien dan het segment vrouw, leeftijdscategorie 20 tot 30 jaar, ongetrouwd en interesse in reizen.

De Amerikaanse rechercheurs zeggen dat ze een tip hadden gekregen van hun Britse collegas. Vanuit New York zou de cocaïne naar Rotterdam worden gebracht, met Londen als eindbestemming, zegt de Britse justitie.

Van de informatie die wij zo verzamelen worden statistieken gemaakt. Deze statistieken geven ons inzicht in hoe vaak onze webpagina bezocht wordt, waar precies bezoekers de meeste tijd doorbrengen… Hierdoor zijn we in staat de structuur, navigatie en inhoud van de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken voor u. De statistieken en overige rapportages herleiden we niet naar personen.

cocaïnenew yorkrotterdamUpdated Gisteren, 14:18Gisteren, 13:24 in BUITENLANDPOPULAIRE VIDEO'S12 mrt.Heftige vechtpartij: Dit moet je niet doen bij Urkers!12 mrt.Zelfmoord op het spoor: 'Ze worden steeds jonger'12 mrt.Model in problemen door bizarre wenkbrauw11 mrt.Melania, wat is hier aan de hand?!Gerelateerde artikelen05 mrt.BinnenlandKroon in het nauw door mishandeling en mogelijk drugsgebruik01 mrt.BinnenlandDrugssmokkel via KLM op Schiphol18 feb.BinnenlandGezin moet huis uit na drugsvondst16 feb.BuitenlandStoned worden op Harry Potter14 feb.BinnenlandBijna-doodervaring door opkomst populaire drug13 feb.ColumnsPak drugsgebruik onder jongeren aanDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

Ons doel is om bezoekers van onze website te voorzien van informatie die zo relevant mogelijk is voor hem of haar. Daarom proberen wij onze website zoveel mogelijk aan iedere bezoeker aan te passen. Dit doen we niet alleen via de inhoud van onze website, maar ook via de advertenties die worden getoond.

In de Amerikaanse stad New York is bijna 1500 kilo cocaïne gevonden in een container die op het punt stond naar Rotterdam te worden verscheept. De drugs zijn volgens de Customs and Border Protection 77 miljoen dollar waard zijn, omgerekend meer dan 68 miljoen euro. Nog niemand is opgepakt.

De verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens is, afhankelijk van de website die u bezoekt, één van de volgende entiteiten die deel uitmaken van de Belgische ondernemingsgroep De Persgroep NV:

De drugs zaten verstopt in zestig dozen. Die werden eind vorige maand gevonden in een container op een schip in de haven van New York. Het is de grootste drugsvangst in die haven in 25 jaar tijd.

De content van onze website is grotendeels tot helemaal gratis. In ruil tonen we ook advertenties. Op deze manier kunnen we jou kosteloos laten genieten van boeiende artikels en/of interessante videos.

De Amerikaanse rechercheurs zeggen dat ze een tip hadden gekregen van hun Britse collegas. Vanuit New York zou de cocaïne naar Rotterdam worden gebracht, met Londen als eindbestemming, zegt de Britse justitie.

U krijgt nog steeds algemene advertenties die afgestemd zijn op de content van de bezochte pagina. Zo zal u eerder sport gerelateerde advertenties tegenkomen op onze sportpaginas.