Vader verdacht van doodsteken dochter (8) in ziekenhuis Rotterdam – AD.nl

Vader verdacht van doodsteken dochter (8) in ziekenhuis Rotterdam - AD.nl
Vader verdacht van doodsteken dochter (8) in ziekenhuis Rotterdam
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

ROTTERDAM – Agenten hebben vrijdagavond een 41-jarige man uit Hoogvliet aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn 8-jarige dochter om het leven te hebben gebracht in het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam. Het meisje kwam door steekwonden om het leven, zo meldt de politie.

Vader verdacht van doodsteken dochter (8) in ziekenhuis | Binnenland

De man was volgens de politie eerder in het ziekenhuis maar was daar met zijn dochter weer weggegaan. De jeugdbescherming trok daarop aan de alarmbellen, omdat zij zich ernstig zorgen maakte over het welzijn van het meisje.

Wat er is gebeurd, is nog erg onduidelijk, meldt de politie. De man zou eerder op de dag samen met zijn dochter in het ziekenhuis zijn geweest maar ook weer naar huis zijn vertrokken.

Agenten startten daarop een onderzoek. Omstreeks 21.30 uur meldde de man zichzelf weer bij het ziekenhuis. Hij vertelde dat zijn dochter in het ziekenhuis lag. Agenten vonden het zwaargewonde meisje. Reanimatie en een spoedoperatie mochten niet meer baten.

Er is volgens de politie op dit moment nog veel onduidelijk. Agenten doen uitgebreid onderzoek in het ziekenhuis en bij de woning van de man. De verdachte zit vast voor verhoor.

Vervolgens kwam er een melding binnen van het crisisteam van jeugdbescherming, dat zich ernstige zorgen maakte. De politie startte direct een onderzoek.

15 mrt.Wilders reageert op aanslagen moskeeën15 mrt.Stoute Rutte maakt Marianne Thieme onzeker15 mrt.Zo meedogenloos ging moskeemoordenaar te werk14 mrt.Baudet kiest voor Jinek en maakt Buma boosDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.