Man valt in slaap in winkelcentrum Rotterdam en zit vast – AD.nl

Man valt in slaap in winkelcentrum Rotterdam en zit vast - AD.nl
Rotterdamse politie redt in slaap gevallen man uit McDonalds
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

De politie heeft vanochtend in Rotterdam een man bevrijd die zich per ongeluk had laten insluiten in het winkelcentrum Alexandrium. De man, die onder invloed was van alcohol, is vermoedelijk in slaap gevallen voordat de hekken van het complex op slot gingen.

mcdonaldsrotterdamUpdated 34 min geledenVandaag, 06:44 in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S16 mrt.Nog nooit zon seksistische aso tegengekomen15 mrt.Wilders reageert op aanslagen moskeeën15 mrt.Zo meedogenloos ging moskeemoordenaar te werk16 mrt.Niet alleen onze dochter, ook ons maatjeGerelateerde artikelen11:19BuitenlandPolitie blundert met pepperspray11:02BinnenlandMan (19) dood gevonden op bouwplaats10:28BinnenlandTreinreiziger bedreigt conducteur met de dood09:15BinnenlandTwee doden (20 en 25) door ongeval Hooghalen16 mrt.BinnenlandBredanaar (26) aangehouden om wurgen taxichauffeur16 mrt.BinnenlandWilders weer op pad na incident HeerlenDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

De politie kreeg om 05.00 uur een melding binnen van een inbraak in het winkelcentrum. Daar aangekomen vonden zij de man aan de binnenzijde van het het grote hekwerk voor de winkels.

De man verklaarde tegen de agenten dat zijn laatste herinnering was dat hij iets had gegeten in de McDonalds. De politie ging er in eerste instantie vanuit dat de man daar mogelijk in slaap was gevallen en tegen sluitingstijd over het hoofd was gezien. Volgens de restaurantketen is dat echter niet mogelijk omdat er in de zaak zelf geen alarm is afgegaan en de uitgang was afgesloten. Hij is vermoedelijk ergens in het winkelcentrum gaan slapen, aldus een politiewoordvoerder. Daar kwam de alarmmelding ook vandaan.

De politie kon hem in eerste instantie ook niet bevrijden en gaf hem een thermodeken om op te warmen, terwijl ze wachten op de beveiliger van dienst om het hek te openen.

De politie kreeg om 05.00 uur een melding binnen van een inbraak in het winkelcentrum. Daar aangekomen vonden zij de man aan de binnenzijde van het grote hekwerk voor de winkels. De politie kon hem in eerste instantie ook niet bevrijden en gaf hem een thermodeken om op te warmen, terwijl ze wachtten op de beveiliger van dienst om het hek te openen.

De man verklaarde tegen de agenten dat zijn laatste herinnering was dat hij iets had gegeten in de McDonalds. De politie ging er in eerste instantie van uit dat de man daar mogelijk in slaap was gevallen en tegen sluitingstijd over het hoofd was gezien.

Volgens de restaurantketen is dat echter niet mogelijk omdat er in de zaak zelf geen alarm is afgegaan en de uitgang was afgesloten. “Hij is vermoedelijk ergens in het winkelcentrum zelf gaan slapen”, aldus een politiewoordvoerder. “Daar kwam de alarmmelding ook vandaan.”