Geen aangifte of gewonden na vechtpartij bij Rotterdam United | – VoetbalRotterdam

Geen aangifte of gewonden na vechtpartij bij Rotterdam United | - VoetbalRotterdam
Man slaat twaalfjarige voetballers en scheidsrechter in Rotterdam-Blijdorp
Volgens de politie Rotterdam kon de man zich niet beheersen na een wedstrijd en begon hij in te slaan op het team van twaalfjarigen. Ook de scheidsrechter kreeg een aantal klappen van de man.

De politie laat via Twitter weten een onderzoek te zijn gestart en aangiftes te hebben opgenomen. Verder konden ze nog niets kwijt over het incident.

rotterdam23 mrt. 2019 in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S24 mrt.Demonstranten roepen op Baudet dood te schieten24 mrt.Hiddema haalt uit naar Freek de Jonge24 mrt.Bizar: Zélfs hier had Kim Holland seks!11:50Motorcrash neemt krankzinnige wendingGerelateerde artikelen23 mrt.BinnenlandSchrik bij voetbalclub nadat boze man het veld op stormt04 mrt.FinancieelBorussia Dortmund krijgt dreun op beurs19 feb.BinnenlandAjax-fans mogen demonstreren in Den Haag11 feb.VoetbalDit is een verschrikkelijk hoofdpijndossier08 feb.BuitenlandDoden door brand bij voetbalclub Brazilië06 feb.SportIndrukwekkend eerbetoon aan voetbalsupporterDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

Ook een volwassene bemoeide zich met de zaak een deel een aantal klappen uit. Een scheidsrechter was eveneens doelwit. 

Amsterdam – Een man is zaterdagmiddag bij een voetbalclub aan de RFC-weg in Rotterdam-Blijdorp door het lint gegaan. De man verloor zijn zelfbeheersing en sloeg in op een team met 12-jarige voetballertjes en een scheidsrechter. Dat meldt de politie.

De politie ging met spoed naar het voetbalveld en sprak met alle betrokkenen. Daar bleek dat uiteindelijk niemand aangifte wilde doen. Niemand raakte ernstig gewond.

Weet u meer over dit incident? Dan komen we graag met u in contact. Mail naar nieuwsdienst@telegraaf.nl of app naar onze whatsapp tiplijn. Of zet ons nummer in je telefoon: +31 613650952.