Man springt uit raam bij grote brand in Rotterdam – Hartvannederland.nl

Man springt uit raam bij grote brand in Rotterdam - Hartvannederland.nl
Grote brand Rotterdam-Zuid: man springt uit raam en raakt zwaargewond
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Twee andere mensen raakten eveneens gewond en werden ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel.

rotterdamUpdated 51 min geleden1 uur geleden in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S12 apr.Koning heeft lol met Britt Dekker12 apr.'Hij bijt, hij bijt!' Leeuw valt toerist aan13:32Schokkende ontdekking in zwembad12 apr.Razende pomphouder geeft alles gratis wegGerelateerde artikelen12 apr.BuitenlandMan steekt jas in brand bij Witte Huis11 apr.BinnenlandGewonden bij brand op boten in haven Dordrecht10 apr.BinnenlandHeidebrand bij Arnhem onder controle10 apr.BuitenlandGrote brand in hotel en winkelcomplex Bangkok09 apr.BinnenlandVerdachte brandmoord Breda meldt zich bij politie09 apr.BinnenlandMan vast voor dodelijke brand in HillegomDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

De brand was uitgeslagen naar meerdere verdiepingen van het pand. De brandweer kwam ter plaatse met meerdere hulpdiensten om de brand te blussen.

ROTTERDAM – In een portiekflat aan de Hilledijk in Rotterdam-Zuid is zaterdagmiddag een grote brand uitgebroken. Een bewoner is uit het raam gesprongen, meldt een woordvoerder van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. Hij raakte zwaargewond. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend.

Enkele naastgelegen panden werden uit voorzorg ontruimd. De Hilledijk was in beide richtingen afgezet.

Twee andere mensen raakten eveneens gewond en werden ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel. Enkele naastgelegen panden werden uit voorzorg ontruimd, zei de woordvoerder.