Grote brand Rotterdam-Zuid: man springt uit raam en raakt zwaargewond – AD.nl

Grote brand Rotterdam-Zuid: man springt uit raam en raakt zwaargewond - AD.nl
Grote brand in woonwijk Rotterdam: We zagen een man uit het raam springen
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Door een grote uitslaande brand vanmiddag in Rotterdam zijn meerdere appartementen verwoest en zijn twee mensen gewond geraakt. De brand was in Rotterdam-Zuid en trok veel bekijks. Een bewoner van de straat filmde de brand.

rotterdam2 uur geleden in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S12 apr.Koning heeft lol met Britt Dekker13:32Schokkende ontdekking in zwembad12 apr.'Hij bijt, hij bijt!' Leeuw valt toerist aan12 apr.Hudsons Bay: Veel te duur en heel rommeligGerelateerde artikelen12 apr.BuitenlandMan steekt jas in brand bij Witte Huis11 apr.BinnenlandGewonden bij brand op boten in haven Dordrecht10 apr.BinnenlandHeidebrand bij Arnhem onder controle10 apr.BuitenlandGrote brand in hotel en winkelcomplex Bangkok09 apr.BinnenlandVerdachte brandmoord Breda meldt zich bij politie09 apr.BinnenlandMan vast voor dodelijke brand in HillegomDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

“De hele flat is verwoest”, zegt de bewoner, Azzedine Karrat, tegen RTL Nieuws. Hij heeft een man uit een raam zien springen. “Het zag er heel erg uit.”

ROTTERDAM – In een portiekflat aan de Hilledijk in Rotterdam-Zuid is zaterdagmiddag een grote brand uitgebroken. Een bewoner is uit het raam gesprongen, meldt een woordvoerder van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. Hij raakte zwaargewond. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend.

De brand woedde in een portiekflat aan de Hilledijk in de Afrikaanderbuurt. De Veiligheidsregio bevestigt dat een persoon uit het raam is gesprongen, maar kan nog niet zeggen of het om een man of een vrouw gaat. Deze persoon is in ieder geval zwaargewond geraakt, zegt de woordvoerder.

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Twee andere mensen raakten eveneens gewond en werden ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel.