Grote brand in woonwijk Rotterdam: We zagen een man uit het raam springen – RTL Nieuws

Grote brand in woonwijk Rotterdam: \We zagen een man uit het raam springen\ - RTL Nieuws
Grote brand Rotterdam-Zuid: man die uit raam sprong overleden
Door een grote uitslaande brand vanmiddag in Rotterdam zijn meerdere appartementen verwoest en zijn twee mensen gewond geraakt. De brand was in Rotterdam-Zuid en trok veel bekijks. Een bewoner van de straat filmde de brand.

“De hele flat is verwoest”, zegt de bewoner, Azzedine Karrat, tegen RTL Nieuws. Hij heeft een man uit een raam zien springen. “Het zag er heel erg uit.”

De brand woedde in een portiekflat aan de Hilledijk in de Afrikaanderbuurt. De Veiligheidsregio bevestigt dat een persoon uit het raam is gesprongen, maar kan nog niet zeggen of het om een man of een vrouw gaat. Deze persoon is in ieder geval zwaargewond geraakt, zegt de woordvoerder.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

rotterdam1 uur geleden in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S13 apr.Schokkende ontdekking in zwembad12 apr.'Hij bijt, hij bijt!' Leeuw valt toerist aan12 apr.Koning heeft lol met Britt Dekker13 apr.Geer stelt Eva gerust: Je hebt géén kutlach!Gerelateerde artikelen13 apr.BuitenlandBizar! Man zet 13 autos in brand12 apr.BuitenlandMan steekt jas in brand bij Witte Huis11 apr.BinnenlandGewonden bij brand op boten in haven Dordrecht10 apr.BinnenlandHeidebrand bij Arnhem onder controle10 apr.BuitenlandGrote brand in hotel en winkelcomplex Bangkok09 apr.BinnenlandVerdachte brandmoord Breda meldt zich bij politieDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.