Man springt uit raam bij grote brand in Rotterdam – Metronieuws.nl

Man springt uit raam bij grote brand in Rotterdam - Metronieuws.nl
Grote brand Rotterdam-Zuid: man die uit raam sprong overleden
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Twee andere mensen raakten eveneens gewond en werden ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel.

rotterdamGisteren, 22:57 in BINNENLANDPOPULAIRE VIDEO'S13 apr.Schokkende ontdekking in zwembad12 apr.'Hij bijt, hij bijt!' Leeuw valt toerist aan13 apr.Geer stelt Eva gerust: Je hebt géén kutlach!Gerelateerde artikelen13 apr.BuitenlandBizar! Man steekt 13 autos in brand12 apr.BuitenlandMan steekt jas in brand bij Witte Huis11 apr.BinnenlandGewonden bij brand op boten in haven Dordrecht10 apr.BinnenlandHeidebrand bij Arnhem onder controle10 apr.BuitenlandGrote brand in hotel en winkelcomplex Bangkok09 apr.BinnenlandVerdachte brandmoord Breda meldt zich bij politieDagelijks tijdens de lunch het laatste nieuws in je inbox?AanmeldenOngeldig e-mailadres. Vul nogmaals in aub.

De brand was uitgeslagen naar meerdere verdiepingen van het pand. De brandweer kwam ter plaatse met meerdere hulpdiensten om de brand te blussen.

Enkele naastgelegen panden werden uit voorzorg ontruimd. De brand ontstond boven een kapsalon en verspreidde zich over drie verdiepingen. De brand is inmiddels onder controle. Het is nog niet duidelijk waardoor de brand is ontstaan.

Enkele naastgelegen panden werden uit voorzorg ontruimd. De Hilledijk was in beide richtingen afgezet.

ROTTERDAM – De 27-jarige bewoner die bij een brand in een portiekflat in Rotterdam uit het raam sprong is aan zijn verwondingen overleden, meldt de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond.