Er komt een combinatiewinkel van Hema en Albert Heijn in Rotterdam – indebuurt Rotterdam – indebuurt

Er komt een combinatiewinkel van Hema en Albert Heijn in Rotterdam - indebuurt Rotterdam - indebuurt
Combiwinkels Hema-AH in Utrecht en Rotterdam
AMSTERDAM (ANP) – De nieuwe combiwinkels van Hema en Albert Heijn openen later dit jaar in Utrecht en Rotterdam de deuren. Dat hebben de twee bekende Nederlandse ketens aangekondigd.

De bedrijven maakten eerder dit jaar al bekend dat er twee pilotwinkels worden geopend waar klanten zowel hun Hema- als Albert Heijn-boodschappen kunnen doen. Exacte locaties waren toen nog niet bekend. Dat is nu wel het geval.

HEMA oudegracht (beeld Google Streetview) De HEMA aan de Oudegracht krijgt in het najaar een assortiment producten uit de Albert Heijn. De winkel is daarmee één van de twee eerste winkels in Nederland waar de samenwerking tussen de twee winkelketens wordt getest. De HEMA aan de Oudegracht krijgt in het najaar een assortiment producten uit de Albert Heijn. De winkel is daarmee één van de twee eerste winkels in Nederland waar de samenwerking tussen de twee winkelketens wordt getest.

In Utrecht wordt komend najaar een Hema-AH-winkel op de Oudegracht geopend. In Rotterdam is gekozen voor het Beursplein.

Naast de pilotwinkel aan Steenweg en Oudegracht, komt er ook een in Rotterdam. In deze winkels kunnen klanten binnenkort naast de producten van de HEMA ook houdbare en verse producten kopen uit het assortiment van de supermarkt. Ook krijgen de winkels HEMA en Albert Heijn-zelfscankassas.

De bedrijven maakten eerder dit jaar al bekend dat er twee pilotwinkels worden geopend waar klanten zowel hun HEMA- als Albert Heijn-boodschappen kunnen doen. De andere winkel komt aan de Oudegracht in Utrecht.