Politie onderzoekt schietincident op woning Rotterdam – Nieuws op Beeld – Altijd het laatste (112) nieuws vanuit de regio Rotterdam-Rijnmond! – Nieuws op Beeld

Politie onderzoekt schietincident op woning Rotterdam – Nieuws op Beeld – Altijd het laatste (112) nieuws vanuit de regio Rotterdam-Rijnmond! - Nieuws op Beeld
Beschieting huis in Rotterdam-Kralingen: We hoorden twee harde knallen en toen nog een reeks
Rotterdam – Afgelopen nacht zijn er meerdere schoten gelost op een woning in de Plantagestraat in Rotterdam. De agenten komen graag in contact met mensen die meer weten of in het bezit zijn van camerabeelden.

Rond één uur vannacht kwamen er bij de politie meerdere meldingen binnen van mensen die schoten gehoord hadden in de omgeving van de Plantagestraat. Agenten die ter plaatse gingen troffen op straat ook meerdere hulzen aan. In een ruit van een woning in de straat waren meerdere kogelinslagen te zien. De forensische opsporing is ter plaatse gekomen om sporen veilig te stellen.

In de nacht van woensdag op donderdag zijn er meerdere schoten gelost op een woning in de Plantagestraat in Rotterdam-Kralingen. Agenten die ter plaatse gingen troffen op straat meerdere hulzen aan. In een ruit van de woning in de straat waren kogelinslagen te zien.

Schoten op woning in Rotterdam

Vandaag ging het onderzoek verder. Naast forensisch onderzoek werd er vandaag ook buurtonderzoek gedaan. Het onderzoeksteam is onder meer op zoek naar camerabeelden.

De forensische opsporing is ter plaatse gekomen om sporen veilig te stellen. De politie zoekt getuigen en camerabeelden.

Appartement beschoten in het Rotterdamse Kralingen

Getuigenoproep Bent u in het bezit van beelden dan is dit waardevolle informatie voor het onderzoeksteam. Ook als u andere informatie heeft over het schietincident dan komt de politie graag met u in contact via 0900-8844 anoniem via 0800-7000.

Nieuws op Beeld is een website die volledig draait op vrijwilligers. Met de redactie zorgen wij ervoor dat u 24 uur per dag en 7 dagen per week op de hoogte bent van het laatste (112)nieuws uit uw regio.

Nieuws op Beeld is ontstaan in 2012 en is inmiddels mede door een fusie met VRR112.nl in 2013 gegroeid tot één van de grootste regionale 112 websites in het Rotterdam-Rijnmond gebied. Nieuws op Beeld trekt jaarlijks ruim 2.100.000 gelezen artikelen.

Bekijk nu snel onze reportage over Stichting Ambulance Wens. Een reportage die wellicht één van de mooiste stukjes van hulpverlening laat zien.

Heeft u beeldmateriaal nodig voor in uw uitzending? Neem dan contact met ons op via de volgende pagina.

Hij bevestigt dat zijn woning waarschijnlijk het doelwit was. "Maar ik heb geen idee waarom", zegt hij tegen een verslaggever van RTV Rijnmond. 

De schietpartij was rond 00:45 uur. Mensen in diverse straten in de omgeving van de Plantagestraat hoorden meerdere knallen. De politie heeft op straat zeker dertien hulzen gevonden, zegt een ooggetuige.

Een van de omwonenden zegt dat ze wakker werd van de schoten. "We hoorden eerst twee harde knallen en toen een reeks knallen achter elkaar", zegt ze. "Ik denk dat het er acht in totaal zijn geweest."

Volgens de vrouw had ze meteen door dat het schoten waren. "Daarom hebben we even gewacht tot het allemaal voorbij was, voordat we naar buiten gingen kijken. We hebben dan ook geen dader gezien of waarop werd gemikt."

Enkele dagen geleden was er een paar straten verderop een schietpartij op de Ramlehweg. Voor die schietpartij is een een 43-jarige Rotterdammer opgepakt na een achtervolging.Lees ook: Rotterdammer opgepakt voor schietpartij Kralingen