Meerdere schoten op auto in Rotterdam | Binnenland – Telegraaf.nl

Meerdere schoten op auto in Rotterdam | Binnenland - Telegraaf.nl
Auto beschoten in Rotterdam-Zuid
ROTTERDAM – In de Rotterdamse Joubertstraat in de wijk Feijenoord zijn zondagavond meerdere keren geschoten op een geparkeerde auto.

Ter plaatse trof de poltie een kogelinslag aan in de geparkeerde auto en hulzen. Bij het schietincident raakte niemand gewond. De politie onderzoekt de toedracht en het motief.

Op zondag 12 mei rond 23 uur kreeg de politie de melding dat er meerdere malen geschoten zou zijn op de Joubertstraat in de Rotterdamse wijk Feyenoord. Ter plaatse trof de poltie een kogelinslag aan in de geparkeerde auto en hulzen. Gelukkig raakte bij het schietincident niemand gewond. Nog geen uur later kreeg de brandweer het bericht dat op de Jalonstraat, zon 1,5 kilometer van het schietincident, een auto in brand stond. Het betrof een Volkwagen Golf met valse kenttekenplaten.  De auto is volledig uitgebrand. De politie onderzoekt wat zich heeft afgespeeld en of er een verband bestaat tussen beide incidenten.

Nog geen uur na de schietpartij kreeg de brandweer een melding van een brandende auto op de Jalonstraat in Rotterdam Zuid, zon 1,5 kilometer van het schietincident. De volledig uitgbrande Volkwagen Golf had valse kenttekenplaten. De politie onderzoekt of er een verband bestaat tussen beide incidenten.

Er zouden minstens acht schoten zijn gelost. Voor zover bekend zat er niemand in de wagen. Waarom de auto onder vuur is genomen, is nog niet duidelijk.

Kort na het schietincident werd op de Jalonstraat in Rotterdam-Zuid een uitgebrande auto gevonden. De politie onderzoekt of er een verband is tussen beide zaken. De wagen had valse kentekenplaten.