Hangen uit auto wordt jongen (18) fataal bij ongeluk in Rotterdam – Hartvannederland.nl

Hangen uit auto wordt jongen (18) fataal bij ongeluk in Rotterdam - Hartvannederland.nl
Fataal ongeluk Maasboulevard: slachtoffer hield hoofd buiten raam
De Rotterdammer was bijrijder in een auto van een 18-jarige bestuurder. Hij zou zijn hoofd uit het raam van de rijdende auto hebben gestoken. Zijn hoofd kwam tegen een paal langs de weg. Die klap overleefde de man niet. 

Het gebeurde allemaal even voor 02:30 uur. De gealarmeerde hulpdiensten hebben de zwaargewonde geprobeerd te redden. Hij lag op dat moment bloedend naast de auto, ter hoogte van de Oude Haven. 

Nieuws op Beeld is ontstaan in 2012 en is inmiddels mede door een fusie met VRR112.nl in 2013 gegroeid tot één van de grootste regionale 112 websites in het Rotterdam-Rijnmond gebied. Nieuws op Beeld trekt jaarlijks ruim 2.100.000 gelezen artikelen.

Man steekt hoofd uit autoraam en overlijdt bij ongeluk in Rotterdam

De politie meldt dat ter plaatse de eveneens 18-jarige Rotterdamse bestuurder is aangehouden. Hij wordt woensdag gehoord door de politie.

Met een personenauto werd over de Maasboulevard gereden, toen de bijrijder tijdens het rijden uit het voertuig hing en met zijn hoofd tegen een paal, die langs de weg stond, aankwam. De botsing was fataal voor de jongen.

18-jarige bijrijder overleden na knal tegen paal Maasboulevard – S100 Rotterdam

Een 18-jarige man is in Rotterdam om het leven gekomen bij een verkeersongeluk. De man was uit het raam van een rijdende auto gaan hangen en sloeg vervolgens met zijn hoofd tegen een paal langs de weg.

Het ongeval gebeurde afgelopen nacht op de Maasboulevard. Het slachtoffer zat op de bijrijdersstoel.

Rotterdam – Woensdagmorgen 22 mei rond 2.20 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden aan de Maasboulevard – S100 in Rotterdam waarbij een 18-jarige jongen is overleden.

De politie heeft de bestuurder, ook 18 jaar, meegenomen voor verhoor. Zowel het slachtoffer als de bestuurder komt uit Rotterdam.

Bekijk nu snel onze reportage over Stichting Ambulance Wens. Een reportage die wellicht één van de mooiste stukjes van hulpverlening laat zien.