Vuurwapen aangetroffen na schietpartij bij café in Rotterdam – Hartvannederland.nl

Vuurwapen aangetroffen na schietpartij bij café in Rotterdam - Hartvannederland.nl
Putselaan in Rotterdam opnieuw toneel van vuurwapengeweld
De kogel werd afgevuurd nadat er eerder op de avond een ruzie ontstond tussen een bezoeker en de eigenaren in een café aan de Putselaan. De bezoeker vertrok, maar kwam later op de avond met een tweede man terug. Een worsteling die vervolgens in het café startte, eindigde op straat, waarbij een van de mannen een schot loste.

De politie heeft een 42-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats opgepakt. Een tweede man wist te ontkomen in een auto. De politie is nog naar hem op zoek.

Nieuws op Beeld is ontstaan in 2012 en is inmiddels mede door een fusie met VRR112.nl in 2013 gegroeid tot één van de grootste regionale 112 websites in het Rotterdam-Rijnmond gebied. Nieuws op Beeld trekt jaarlijks ruim 2.100.000 gelezen artikelen.

Schoten gelost op café Putselaan Rotterdam

In de nacht van 15 op 16 mei werd ook geschoten op de Putselaan. Toen zaten er meerdere kogelgaten in een rolluik voor een bar.  

Rotterdam – Een café op de Putselaan in Rotterdam-Zuid is zondagavond beschoten. Op straat werd een vuurwapen en een kogelhuls aangetroffen. De politie kon al snel een verdachte aanhouden. Er raakte niemand gewond bij de schietpartij. De politie doet verder onderzoek.

Nieuws op Beeld is een website die volledig draait op vrijwilligers. Met de redactie zorgen wij ervoor dat u 24 uur per dag en 7 dagen per week op de hoogte bent van het laatste (112)nieuws uit uw regio.