Weer schietpartij bij café in Rotterdam-Zuid – RTV Rijnmond

Weer schietpartij bij café in Rotterdam-Zuid - RTV Rijnmond
Schoten gelost op café Putselaan Rotterdam
Volgens een getuige zijn meerdere mensen opgepakt. De arrestanten hadden zakken om hun handen toen ze in de politiebus stapten. Hoogstwaarschijnlijk was dat om kruitsporen veilig te stellen.  

Na de schietpartij zouden twee wagens met hoge snelheid zijn weggereden. Alle cafégasten zijn een voor een door de politie gefouilleerd. 

Zondagavond werd er ook geschoten bij een café in de Afrikaanderwijk. Een kogel raakte toen het raam van de bar aan de Putselaan. De politie vond het vuurwapen op straat. Niemand raakte gewond.

Rotterdam – Zondagavond 2 juni rond 22.20 uur heeft een schietincident plaatsgevonden aan de Putselaan in Rotterdam. Een persoon zou zijn beschoten na een mogelijke ruzie op het terras van een café.

Vuurwapen aangetroffen na schietpartij bij café in Rotterdam

Ook in de nacht van 15 op 16 mei was het raak op de Putselaan. Toen trof de politie meerdere kogelgaten aan in een rolluik van een andere bar.  

Rotterdam – Een café op de Putselaan in Rotterdam-Zuid is zondagavond beschoten. Op straat werd een vuurwapen en een kogelhuls aangetroffen. De politie kon al snel een verdachte aanhouden. Er raakte niemand gewond bij de schietpartij. De politie doet verder onderzoek.