Weer schietpartij bij café in Afrikaanderwijk – RTV Rijnmond

Weer schietpartij bij café in Afrikaanderwijk - RTV Rijnmond
Opnieuw schietpartij in Rotterdam-Zuid
Volgens een getuige zijn meerdere mensen opgepakt. De arrestanten hadden zakken om hun handen toen ze in de politiebus stapten. Hoogstwaarschijnlijk was dat om kruitsporen veilig te stellen.  

Na de schietpartij zouden twee wagens met hoge snelheid zijn weggereden. Alle cafégasten zijn een voor een door de politie gefouilleerd. 

Zondagavond werd er ook geschoten bij een café in de Afrikaanderwijk. Een kogel raakte toen het raam van de bar aan de Putselaan. De politie vond het vuurwapen op straat. Niemand raakte gewond.

Ook in de nacht van 15 op 16 mei was het raak op de Putselaan. Toen trof de politie meerdere kogelgaten aan in een rolluik van een andere bar.  

Nieuws op Beeld is een website die volledig draait op vrijwilligers. Met de redactie zorgen wij ervoor dat u 24 uur per dag en 7 dagen per week op de hoogte bent van het laatste (112)nieuws uit uw regio.

Rotterdam – Een café op de Putselaan in Rotterdam-Zuid is zondagavond beschoten. Op straat werd een vuurwapen en een kogelhuls aangetroffen. De politie kon al snel een verdachte aanhouden. Er raakte niemand gewond bij de schietpartij. De politie doet verder onderzoek.

Voor zover bekend is er geen sprake van gewonden. De politie heeft een groot plaats delict afgezet voor onderzoek en zoekt naar de verdachten. Er is ook een vuurwapen aangetroffen.