Dode bij steekpartij op metrostation Rotterdam, dader is spoorloos – RTL Nieuws

Dode bij steekpartij op metrostation Rotterdam, dader is spoorloos - RTL Nieuws
Dode bij steekpartij metrostation Capelsebrug | Rotterdam
Bij een steekpartij op een metrostation in Rotterdam, is iemand overleden. De dader is ervandoor gegaan.

Het incident gebeurde vanochtend iets voor 10.00 uur op metrostation Capelseburg aan het Abram van Rijckevorselplein in Rotterdam. Hulpverleners waren nog per traumahelikopter ingevlogen om het slachtoffer te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten. Het slachtoffer bleek ter plekke overleden. 

Rotterdam – In het metrostation Capelsebrug aan de Abraham van Rijckevorselplein heeft maandagmorgen een steekpartij plaatsgevonden waarbij het slachtoffer is overleden. Ondanks de inzet van de traumahelikopter en vele andere hulpdiensten mocht hun inzet niet meer baten. De overige reizigers die getuigen zijn geweest van het incident worden ter plaatse opgevangen. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurt, de politie is inmiddels met een onderzoek gestart.

Getuigen van de steekpartij spreken volgens de politie over een handgemeen tussen het slachtoffer en de dader. Ze hadden gezegd dat de dader flinke lippen had. Dat kan een gevolg zijn van dit handgemeen, zo laat de politie via Twitter weten.

Het zou gaan om een man van ongeveer 20 jaar van 1.80 meter lang. Hij droeg donkere kleding en schoenen die opvallend wit waren, zo schrijft RTV Rijnmond. Mogelijk heeft de dader ook andere verwondingen.

Reizigers en getuigen worden opgevangen, zo laat de politie via Twitter weten. Het perron is afgesloten, de metro stopt er tijdelijk niet. “Onderzoek naar de dader gaat onverminderd door.” 

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.