Geweld tussen jeugdbendes neemt toe: Er gaat een dode vallen – AD.nl

Geweld tussen jeugdbendes neemt toe: \Er gaat een dode vallen\ - AD.nl
Bendeoorlog maakt slachtoffers in Rotterdam Zuid
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.

Met het bezoeken en gebruiken van de diensten van FOK.nl ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

"Met elkaar moeten we deze ontwikkeling direct in de kiem smoren voor er situaties ontstaan die niemand wil. Dit moet gezamenlijk. Niet alleen vanuit de politie, maar in samenwerking met andere partijen zoals jongerenwerk, om zo te weten wat zich op straat afspeelt."

Preventieve acties in Rotterdam na eerdere ongeregeldheden

Om een betaling te doen is het noodzakelijk dat je hieronder akkoord gaat. Vergeet niet ook onze algemene voorwaarden en privacyverklaring te lezen.Let op: de gekochte tijd gaat in zodra je betaling is goedgekeurd.

Politie houdt meteen extra controles na vechtpartijen Rotterdam-Zuid

De wet koop op afstand verplicht ons je te melden dat je recht op bedenktijd hier niet van kracht is. Immers; je verbruikt je tegoed direct na betaling. Om deze reden kunnen we je activiteit bij een betaald bezoek opslaan. We houden niet bij wélke paginas je bekijkt, maar kunnen desgewenst wel bijhouden op welke momenten je de site bezoekt binnen je betaalde periode. Als je akkoord gaat met de voorwaarden geef je aan dat je begrijpt dat je geen recht hebt op de gebruikelijke bedenktijd of retour.