Twee schietpartijen in Rotterdam – RTV Rijnmond

Twee schietpartijen in Rotterdam - RTV Rijnmond
Café en winkel Rotterdam beschoten | Binnenland
Volgens getuigen zou er op de winkel zeker veertien keer zijn geschoten.  Niemand raakte bij de schietpartijen gewond. De politie doet sporenonderzoek en zoekt naar de daders. 

Buurtbewoner en verslaggever Maikel Coomans van Rijnmond was getuige van de schietpartij op het Noordereiland: "Ik ben mij inderdaad kapot geschrokken! Er zitten flinke kogelgaten in de ramen van het café onder mij. Echt erg, want ik zag dit al zo lang aankomen." Coomans roept de gemeente op het pand zo snel mogelijk te sluiten.

ROTTERDAM – Rotterdam is vannacht opgeschrikt door twee schietpartijen. Een café en een winkel moesten het ontgelden. De politie onderzoekt of beide incidenten met elkaar te maken hebben.

Bij een café op het Noordereiland zijn diverse kogelinslagen in een café gevonden, meldt de politie, die de zaak onderzoekt.

Ook op de Van Lennepstraat in Spangen werden schoten gelost. Het betreft een buurtwinkel. Niemand raakte gewond, de politie is op zoek naar de (onbekende) dader. Bij allebei de zaken werden onder meer de ruiten kapotgeschoten.