Fietser aangereden door snorbrommer

Woensdagmorgen is na een aanrijding een fietser gewond geraakt op het fietspad langs de Nieuwe Damlaan. De fietser en de snorscooter kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing.

De fietser kwam hierbij hard ten val op het fietspad. De scooterrijder heeft in de politiebus een verklaring af kunnen leggen en kon uiteindelijk zijn weg weer vervolgen. Voor de fietser is een ambulance besteld. Na een eerste onderzoek ter plaatse is hij naar het ziekenhuis vervoerd.

SCHIEDAM – Een fietser raakte vanmorgen gewond na een aanrijding met een snorscooter.Dat gebeurde op een fietspad langs de Nieuwe Damlaan, dicht bij station Nieuwland, waar auto's het tweewielerverkeer niet in de weg zitten. De oorzaak van de aanrijding is niet bekend. De fietser kwam hierbij hard ten val. De scooterrijder heeft in de politiebus een verklaring afgelegd en kon uiteindelijk zijn weg vervolgen. Voor de fietser is een ambulance besteld. Na een eerste onderzoek ter plaatse is hij naar het ziekenhuis vervoerd.