Voetganger aangereden in Schiedam

Voetganger aangereden in Schiedam
Man gewond na aanrijding Laan van BolEs Schiedam
Bij een aanrijding in Schiedam is zaterdag een voetganger gewond geraakt. Halverwege de middag stak iemand op of in de buurt van een voetgangersoversteekplaats op de Laan van Bol'Es over en werd geschept door een auto.

Door de klap liep de voorruit van de auto schade op, zo is te zien op fotos van een fotograaf. Het slachtoffer is volgens een getuige met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

"Woon recht tegenover dit zebrapad en keek net naar buiten", schrijft een omwonende aan RTV Rijnmond. "De man was al ruim (tweede witte streep) op het zebrapad en werd geschept. Het leek wel of de bestuurder de voetganger totaal niet heeft gezien. De man is op volle snelheid geschept en vloog over de motorkap en lag op straat."

De politie wil niets over het ongeval zeggen. "Over dit soort zaken doen we buiten kantooruren geen woordvoering", aldus een politiewoordvoerster.

Schiedam – Een man is zaterdagmiddag op het zebrapad geschept door een auto op de Laan van BolEs. Een ambulance kwam met spoed ter plaatse en heeft de man met onder andere beenletsel naar het ziekenhuis heeft vervoerd. De motorkap en de ruit van de auto raakte flink beschadigd. De politie heeft op de auto een WOK melding gezet en zal na reparatie opnieuw gekeurd moeten worden.