A20 riching Schiedam afgesloten

A20 riching Schiedam afgesloten
Automobilist onwel op de A20
Vlaardingen – De A20 van Maassluis richting Schiedam is zondagmiddag korte tijd volledig dicht geweest vanwege een reanimatie. Ter hoogte van Vlaardingen was iemand onwel geworden. Politie, brandweer, ambulances en de traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer is later met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Vanwege de hulpverlening werd de rijbaan richting Schiedam/Rotterdam volledig afgesloten. Dit leverde een file van enkele kilometers op. De traumahelikopter landde naast de snelweg en kon na enige tijd weer vertrekken.

Op de A20 is zondagmiddag een automobilist onwel geworden. De weg was bij Maassluis tijdelijk helemaal afgesloten in de richting van Gouda.

VLAARDINGEN – De A20 van Maassluis richting Schiedam is zondagmiddag korte tijd volledig dicht geweest vanwege een reanimatie. Ter hoogte van Vlaardingen was iemand onwel geworden. Politie, brandweer, ambulances en de traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer is later met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Vanwege de hulpverlening werd de rijbaan richting Schiedam/Rotterdam volledig afgesloten. Dit leverde een file van enkele kilometers op. De traumahelikopter landde naast de snelweg en kon na enige tijd weer vertrekken.

Verschillende hulpdiensten kwamen ter plaatse om de persoon, die een hartstilstand had gekregen, te reanimeren. Ook werd een traumahelikopter opgeroepen. Omdat de hulpverlening naast de snelweg gebeurde, was alleen de rechterrijstrook afgesloten.