Supermarkt in Schiedam weer overvallen – RTV Rijnmond

Supermarkt in Schiedam weer overvallen - RTV Rijnmond
Opgefokte overvaller in Apeldoorn en Zutphen volgens politie zelfde man
De daders, donkergekleed, reden na de overval weg op een scooter in de richting van het Sparta-stadion aan de Horvathweg in Rotterdam. Ze hadden een gele plastictas bij zich.

De vorige overvallen op de supermarkt waren eind december. Bij de laatste overval werd de dader gepakt. Lees ook: Man overvalt binnen een uur mogelijk twee Schiedamse supermarkten

Schiedam – Rond 9:20 op woensdagmorgen is de COOP supermarkt op de s-Gravelandseweg door twee mannen overvallen. De bedrijfsleider van de supermarkt is beide heren tijdens hun vlucht achterna gerend, maar heeft ze niet meer kunnen overmeesteren. De daders hadden aan de overkant van de weg, ter hoogte van het oude DSW kantoor een zwarte scooter klaar staan. Ze zijn vervolgens weggereden in de richting van het Sparta station. Beiden waren donker gekleed, ongeveer 1,60 lang. Dader 1 droeg een korte blauwe jas en had een slank postuur. De daders waren in het bezit van een gele plastic tas. Vrij snel na de overval is één verdachte aangehouden. De tweede is voortvluchtig. De supermarkt is vaker doelwit van een overval geweest. Eind december werd hetzelfde filiaal twee keer overvallen. Over een eventuele buit is nog niets bekend.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9960. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.destentor.nl te lezen.