Kind (9) bekneld in wielkast van bestelwagen in Schiedam – RTV Rijnmond

Kind (9) bekneld in wielkast van bestelwagen in Schiedam - RTV Rijnmond
Meisje (9) raakt bekneld in wielkast bestelbus Picnic in Schiedam
Brandweer, politie en een traumahelikopter kwamen naar het ongeval in de Schiedamse woonwijk. De precieze toestand van het meisje is nog onduidelijk, maar de verwondingen zijn niet ernstig. Ze heeft ongeveer een half uur bekneld in de wielkast van de bezorgauto gezeten.

Het meisje hielp de bezorger bij het uitladen van boodschappen. Toen de bezorger daarna weg wilde rijden, kon hij niet zien dat het meisje nog dichtbij de bestelwagen stond.

Schiedam – Een meisje is zaterdagavond gewond geraakt nadat zij was aangereden door een wagen van een Picnic boodschappen bezorger. Brandweer, ambulances, politie en de traumahelikopter rukten uit voor medische assistentie aan het slachtoffer. Het kind lag vast en een omstander probeerde het slachtoffer te bevrijden voordat de hulpverleners ter plaatse waren. Nadat brandweer Schiedam ter plaatse was namen zij het over van de omstanders. Ook werd het hulpverleningsteam van brandweer Vlaardingen ter plaatse gestuurd om te assisteren. Na een klein half uur is het gelukt het meisje te bevrijden. Het meisje is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

Meisje komt onder picnic wagen terecht Trelleborg Schiedam

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.