Vier autos in brand Rembrandtlaan Schiedam – Flashphoto NL

Vier auto\s in brand Rembrandtlaan Schiedam - Flashphoto NL
Autos gaan in vlammen op in Schiedam, brand mogelijk aangestoken
Schiedam – De brandweer werd zondagmorgen om 05:23 uur gealarmeerd voor een autobrand aan de Rembrandtlaan. Als de brandweer ter plaatse komt blijken er meerdere autos in brand te staan. Er wordt opgeschaald naar Middelbrand en een extra blusvoertuig vanuit Vlaardingen komt ter plaatse voor assistentie.Omdat er veel rook is vrijgekomen werden naastgelegen woningen gecontroleerd of er geen rook is binnengedrongen. De Rembrandtlaan was tijdens de inzet van de hulpdiensten volledig afgesloten in twee richtingen. De hulpdiensten gaan er vanuit dat de branden zijn aangestoken.

Het vuur werd iets voor 05:30 uur ontdekt door de buurt, in de nacht van zaterdag op zondag. Daarna is de brandweer gealarmeerd.

De wagens stonden vlak bij een huizenrij geparkeerd, maar de brand is daar niet naartoe overgeslagen. "Het is een smalle straat, dus dan is het oppassen", aldus de brandweer

Volgens de brandweer zijn de autos mogelijk aangestoken. "Het is altijd opvallend als in het holst van de nacht autos uitbranden."