Dode en zwaargewonde bij ernstig ongeluk in Nuland

Dode en zwaargewonde bij ernstig ongeluk in Nuland
Dorp in rouw na dodelijk ongeval 17-jarig meisje, vriend zwaargewond
NULAND – In het onderzoek naar het fatale ongeluk zondag in Nuland is de politie op zoek naar een specifieke getuige. Een oudere man op de fiets heeft volgens de politie waarschijnlijk het een en ander zien gebeuren. Ook zou hij na het ongeluk, waarbij een 17-jarig meisje uit Maren-Kessel om het leven kwam, nog even hebben staan kijken.

Toen de politie na het ongeluk op de Kerkdijk in Nuland arriveerde, was de oudere man al weg. De politie komt graag in contact met hem omdat hij wellicht meer kan vertellen over wat er is gebeurd. 

Ernstig aan toe De 18-jarige jongen die de auto bestuurde, raakte bij het ongeluk zwaargewond. Hij is er ernstig aan toe, laat de politie maandagochtend weten. Hij botste tegen een boom nadat hij door onbekende oorzaak de macht over het stuur verloor.

Bij het ongeluk kwam de 17-jarige Suzan van Alem om het leven. Zij speelde in het tweede dameselftal van voetbalclub NLC03. Op de website van de club betuigt het bestuur van de vereniging uit Lith medeleven met haar familie en vrienden.

Bij een ernstig ongeval op de Kerkstraat in Nuland is een 17-jarig meisje uit Maren-Kessel om het leven gekomen. Zij zat als bijrijder in een auto.

De auto werd bestuurd door 18-jarige man uit Nuland en kwam door nog onbekende oorzaak tegen een boom tot stilstand.

Oudere man op de fiets zou fataal ongeluk in Nuland hebben zien gebeuren

Meerdere ambulances en een traumahelikopter waren op de plaats van het incident. De politie laat weten dat er geen andere weggebruikers betrokken waren bij de aanrijding.


s-Hertogenbosch at Twitter: