Vijf mannen slaan man knock-out bij Bourgondisch s-Hertogenbosch, vrouw krijgt glas in gezicht tijdens tumult – BD.nl

Vijf mannen slaan man knock-out bij Bourgondisch \s-Hertogenbosch, vrouw krijgt glas in gezicht tijdens tumult - BD.nl
Man tegen hoofd geschopt tijdens culinair evenement Den Bosch
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 013 9950. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bd.nl te lezen.

Een 45-jarige man is in Den Bosch door een groep mannen mishandeld en daarbij onder meer tegen zijn hoofd geschopt. Bij een 23-jarige vrouw werd een glas in haar gezicht gegooid.

Een vrouw van 23 uit Vlijmen, een omstander die niks met de vechtpartij te maken had, kreeg in het tumult op De Parade een glas in haar gezicht gegooid. Ze liep volgens de politie ‘behoorlijk letsel’ op in haar gezicht en aan haar gebit. Ze heeft aangifte gedaan.

De vechtpartij gebeurde dit weekend tijdens Bourgondisch s-Hertogenbosch, een culinair evenement in de binnenstad van Den Bosch. De politie zoekt naar een groep van vijf mannen, die in ieder geval de gewonde man zouden hebben toegetakeld.

De man uit Oss werd tegen de grond gewerkt en vervolgens geschopt. Hij werd gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. De daders zijn niet opgepakt. De aanleiding van de vechtpartij is nog onduidelijk.

Een 45-jarige man uit Oss is afgelopen weekend in het ziekenhuis terechtgekomen nadat hij door een groep onder meer tegen zijn hoofd was geschopt. Dat gebeurde tijdens een vechtpartij tijdens Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch, een culinair evenement in de binnenstad van Den Bosch. De politie is op zoek naar een groep van vijf man, die het slachtoffer zou hebben toegetakeld.