Man (45) uit Oss het ziekenhuis in geschopt tijdens Bourgondisch s-Hertogenbosch – Omroep Brabant

Man (45) uit Oss het ziekenhuis in geschopt tijdens Bourgondisch \s-Hertogenbosch - Omroep Brabant
Kopschoppers actief op keigezellig culinair festival te gemoedelijk en bourgondisch Den Bosch
Op de Parade in Den Bosch werd dit weekend het culinaire evenement Bourgondisch ’s-Hertogenbosch gehouden. De vechtpartij vond tijdens het evenement plaats.

Een vrouw van 23 uit Vlijmen, een omstander die niks met de vechtpartij te maken had, kreeg in het tumult op De Parade een glas in haar gezicht gegooid. Ze liep volgens de politie ‘behoorlijk letsel’ op in haar gezicht en aan haar gebit. Ze heeft aangifte gedaan.

De vechtpartij gebeurde dit weekend tijdens Bourgondisch s-Hertogenbosch, een culinair evenement in de binnenstad van Den Bosch. De politie zoekt naar een groep van vijf mannen, die in ieder geval de gewonde man zouden hebben toegetakeld.

Nog geen aanhoudingenDe aanleiding voor de vechtpartij is volgens de politie nog niet duidelijk. Er is nog niemand aangehouden.

De man uit Oss werd tegen de grond gewerkt en vervolgens geschopt. Hij werd gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. De daders zijn niet opgepakt. De aanleiding van de vechtpartij is nog onduidelijk.

Een 45-jarige man uit Oss is afgelopen weekend in het ziekenhuis terechtgekomen nadat hij door een groep onder meer tegen zijn hoofd was geschopt. Dat gebeurde tijdens een vechtpartij tijdens Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch, een culinair evenement in de binnenstad van Den Bosch. De politie is op zoek naar een groep van vijf man, die het slachtoffer zou hebben toegetakeld.

De man werd tegen de grond gewerkt en vervolgens geschopt. Hij werd gewond afgevoerd naar het ziekenhuis en de daders werden niet opgepakt. De aanleiding van de vechtpartij is nog onduidelijk.

Tijdens het handgemeen liep een 23-jarige vrouw letsel op in haar gezicht en aan haar gebit omdat er een glas in haar gezicht werd gegooid.

En je krijgt er heel wat voor terug: exclusieve artikelen van bekende auteurs, een site die helemaal vrij is van reclamebanjers, de mogelijkheid tot reageren en toegang tot het volledige TPO+-archief.

Dankzij jouw abonnement worden er steeds meer uitstekende artikelen van uitstekende auteurs gepubliceerd en kan de TPO-redactie blijven werken aan een uniek journalistiek geluid online.