Man op culinair festival ziekenhuis in geschopt – Hartvannederland.nl

Man op culinair festival ziekenhuis in geschopt - Hartvannederland.nl
Man tegen hoofd geschopt tijdens culinair evenement Den Bosch
Op de Parade in Den Bosch werd dit weekend het culinaire evenement Bourgondisch ’s-Hertogenbosch gehouden. De vechtpartij vond tijdens het evenement plaats.

Een vrouw van 23 uit Vlijmen, een omstander die niks met de vechtpartij te maken had, kreeg in het tumult op De Parade een glas in haar gezicht gegooid. Ze liep volgens de politie ‘behoorlijk letsel’ op in haar gezicht en aan haar gebit. Ze heeft aangifte gedaan.

Nog geen aanhoudingenDe aanleiding voor de vechtpartij is volgens de politie nog niet duidelijk. Er is nog niemand aangehouden.

Een 45-jarige man is in Den Bosch door een groep mannen mishandeld en daarbij onder meer tegen zijn hoofd geschopt. Bij een 23-jarige vrouw werd een glas in haar gezicht gegooid.

De vechtpartij gebeurde dit weekend tijdens Bourgondisch s-Hertogenbosch, een culinair evenement in de binnenstad van Den Bosch. De politie zoekt naar een groep van vijf mannen, die in ieder geval de gewonde man zouden hebben toegetakeld.

De man uit Oss werd tegen de grond gewerkt en vervolgens geschopt. Hij werd gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. De daders zijn niet opgepakt. De aanleiding van de vechtpartij is nog onduidelijk.