Verstappen tempert verwachtingen in Brazilië

Verstappen tempert verwachtingen in Brazilië
Verstappen in eerste training op P1, voor Vettel en Hamilton
Lewis Hamilton behaalde in Mexico alweer zijn vijfde wereldtitel en evenaart daarmee het record van Juan Manuel Fangio. De Brit lijkt niet heel erg bezig met records, maar is wel op weg naar enorme hoogtes in de lijstjes. Wat valt er nog meer te bereiken? ‘’Ik heb wel enorme stappen gezet sinds mijn allereerste wereldtitel. Ik was in 2008 nog een kind. Ik was zeker wel snel, maar nog lang niet zo sterk als dat ik nu ben. Er komt zoveel op je af tijdens een seizoen en daar moet je mentaal wel klaar voor zijn. Dat ben ik tegenwoordig wel. Mensen kunnen alles op mij afgooien, maar ik blijf nu kalm en gebalanceerd’’, zegt Hamilton tegen Paddock Pass.

‘’Natuurlijk presteer ik op de top van mijn kunnen en ik denk dat wij als team en voor mij als coureur op de top van onze kunnen presteren. Aan de top kan je echter nog steeds verbeteren, want aan het begin van het seizoen ging het natuurlijk nog niet allemaal volgens plan.’’

Wat motiveert de vijfvoudig wereldkampioen nog om zo te blijven presteren? ‘’De groei is natuurlijk nog steeds mogelijk en er staan wat jongelingen te trappelen om te bewijzen wat ze kunnen. Charles zal wat willen bewijzen in de Ferrari en ook Max heeft nog een hoop te bewijzen bij Red Bull. Ik moet volgend jaar dus weer laten zien dat ik er nog steeds ben’’, besluit Hamilton.

De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer 088 – 0505 050. De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.ad.nl te lezen.