Eigen bijdrage PvdA: PvdA Stichtse Vecht actief in het kader van NLdoet

Eigen bijdrage PvdA: PvdA Stichtse Vecht actief in het kader van NLdoet
NL Doet: liefdevolle zorg voor ouderen, gewoon doen!
PvdA Stichtse Vecht actief in het kader van NLdoet Op vrijdag 9 maart hebben de PvdA (kandidaat) raadsleden Els Swerts, Joseph Toonen en Lisa Kuijs ouderen in Maarssen (Snavelenburg) en Breukelen (De Aa) een gezellige dag bezorgd in het kader van NLdoet.

Els, Joseph en Lisa hebben bewust gekozen voor deze activiteit. Het aantal senioren in Stichtse Vecht zal de komende jaren fors toenemen. De gemeente moet zich hierop intensief voorbereiden.

Het was genieten, zowel voor de bewoners als de vele vrijwilligers, waaronder de VVD Stichtse Vecht, werknemers van lokale bedrijven en andere onmisbare krachten! En het personeel en de bewoners die niet mee konden genoten van onze lekkere taart!

NL Doet: liefdevolle zorg voor ouderen, gewoon doen!

Zo is er behoefte aan meer geschikte woningen voor ouderen. Ook vindt de PvdA dat er geïnvesteerd moet worden in het aanpakken van eenzaamheid onder ouderen. De PvdA maakt zich sterk voor preventieprogrammas om ouderen lang gezond en vitaal te laten blijven.

Verder heeft de PvdA op zaterdag 10 maart vrijwilligers bij NLdoet activiteiten in Stichtse Vecht met rozen in het zonnetje gezet.

Kandidaat-raadslid Douwe van der Wal en bestuursvoorzitter Frans van Zoest brachten een bezoek aan onder meer de Natuurgroep Kockengen, basisschool De Bijenschans (Breukelen), Zwembad De Meent (Breukelen) en basisschool Wereldkidz (Maarssenbroek).

Tijdens NL Doet heeft de VVD vrijdag een wandeling gemaakt met de ouderen van verzorgingstehuis Snavelenburg uit Maarssen.

Een prachtige dag voor een prachtige wandeling langs de Vecht en door het dorp van Maarssen. Tijdens de wandeling ontstonden er bijzondere gesprekken en bleek dat nog velen bewoners van Snavelenburg interesse hebben in de lokale politiek. Het was genieten, zowel voor de bewoners als de vele vrijwilligers. Helaas kon niet iedereen mee en werden de thuisblijvers, door de VVD, getrakteerd op gebak van Bakkerij Olink. De VVD kijkt terug op een mooie bijzondere dag en heeft zeer veel waardering voor de vele vrijwilligers en verzorgers die dagelijks bezig zijn met deze ouderen.


Stichtse Vecht at Twitter: