Etienne d’n Irste Prins van Kruikenstad in 2018

Etienne d'n Irste Prins van Kruikenstad in 2018
Etienne Timmermans 25ste Prins van Kruikenstad
Prins Etienne d’n Irste zat  drie jaar in de ‘Raad van Elf’. “Soms verbaas ik me over hoe dingen nu anders gaan dan toen ik zelf in de Raad zat. Ik ga veel verrast worden en kan zeker niet alleen op de ervaring van toen afgaan”.

Tilburgers.nl – Nieuws uit Tilburg

Inhaol Prins Robèrt d’n Irste Prins Robèrt voor het tweede jaar Prins van Kruikenstad Prins Robèrt d’n Irste wordt de Prins Kruikenstad in 2015 Joost d’n Irste weer prins van Kruikenstad Prins Joost d’n Irste benoemd tot Prins Carnaval 2013 Frans-Jan de Irste wederom Prins Carnaval voor 2012 Elf-Elf dit jaar met ‘Telent’var $zoho= $zoho || {salesiq:{values:{},ready:function(){$zoho.salesiq.floatbutton.visible(‘hide’);}}}; var d=document; s=d.createElement(‘script’); s.type=’text/javascript’; s.defer=true; s.src=’https://salesiq.zoho.com/tilburgcom/float.ls?embedname=tilburgcom’; t=d.getElementsByTagName(‘script’)[0]; t.parentNode.insertBefore(s,t);

Zo zag Elf-Elf eruit Natuurlijk was ook dit jaar fotograaf Corné Hannink aanwezig bij de elfde van de elfde. Hij maakte foto’s van de carnavalsvierders en de nieuwe raad van elf. Ben je benieuwd? Check dan hieronder hoe Elf Elf eruit zag.Wekelijks het leukste nieuws en de beste uitgaanstips gratis in je mailbox? Abonneer je op de gratis nieuwsbrief.

Prins Etienne d’n Irste diende in de Lijfwacht en was actief bij carnavalsvereniging Appetjoek. Daarnaast zat hij drie jaar in de Raad van Elf en in de Feestcommissie van de Carnavalsstichting Tilburg. Adjudant Jean diende vijf jaar in de Raad van Elf. Hij nam daarna zitting in de Feestcommissie en vervolgens vier jaar in het bestuur van de Carnavalsstichting Tilburg.

hier de verhalen en wees er snel bij: deze zijn maar 24 uur te bekijken!Controleer je inbox of spammap om je abonnement te bevestigen.

Tilburg at Twitter: