Justitie versus Corin Denis: bel klinkt voor de derde ronde

Justitie versus Corin Denis: bel klinkt voor de derde ronde
Documaakster filmt Trefpunt-verdachte Corin Denis in de rechtszaal
televisiedocumentaire gemaakt over de TBS-Longstay. Ze mag Corin Denis vandaag filmen, en ook zijn advocaat. Andere verdachten in de Trefpuntzaak hebben vandaag géén toestemming verleend om op camera te worden opgenomen. Het proces in Den Bosch draait om het drugslab in Moergestel. Maar de verdachten zijn allemaal bij de recherche ‘in beeld’ gekomen door bezoek aan de Party King in Best, een entertainment-verhuurbedrijf waar veel mensen uit de wereld van de synthetische drugs met elkaar vergaderden; en waar de recherche geluidsopnamen heeft gemaakt waarop bijvoorbeeld ook Corin Denis te horen is als hij praat over de handel in Apaan, een grondstof voor ecstasy. Op 4 april 2016 is een grote klapdag gehouden door de politie in Noord Brabant in samenwerking met de Landelijke Eenheid waarbij meerdere drugsverdachten – betrokken bij verschillende labs en kwekerijen – zijn aangehouden. 

Justitie eist vier jaar tegen No Surrender-captain Corin D. in Trefpuntzaak

De achterkant van Nederland. Dat hebben we nog gerecenseerd. Zie hier.

De NTR maakt een zesdelige serie over ondermijnende drugscriminaliteit. Filmmaakster Meral Uslu filmt daartoe Trefpuntverdachte Corin Denis vandaag in de rechtszaal van Den Bosch. Hier vindt de inhoudelijke behandeling plaats van het proces dat draait om een drugslab in Moergestel. Een van de verdachten – Leon Villevooije – is begin dit jaar geliquideerd. Zijn lichaam is gevonden in een uitgebrande auto. 
Documaakster filmt Trefpunt-verdachte Corin Denis in de rechtszaal Algemeen Mannenpraat Entertainment Opmerkelijk Trailer Trash Bobbi Hebbes Crime Misdaad Crime Online Wapen van de week Sport Formule 1 Panorama nummer 48 Kies je merk .pano-background{fill:#e90606;}.pano-fisheye{fill:#fff;}panorama-logo .play-bunny{fill:#aa9360;}playboy-logo .revu-backblock{fill:#e5332a;}.revu-type-nieuwe{fill:#fff;}revu-logo .nautique-fill{fill:#33a8e0;}nautique-logo wr-logo .cls-1{fill:#24a0ae;}golfers-logo Door: Martijn Haas Fotografie: Archief Misdaad 29 november 2017 11:03 Documaakster filmt Trefpunt-verdachte Corin Denis in de rechtszaal NTR maakt documentaire over ondermijnende criminaliteit.

Tilburg at Twitter: