Ontdekstation013 rekent op komst van Vincents Tekenlokaal

Ontdekstation013 rekent op komst van Vincents Tekenlokaal
Ontdekstation013 rekent op komst van Vincents Tekenlokaal
Controleer je inbox of spammap om je abonnement te bevestigen.

Kortom: Ontdekstation013 is een unieke plek in Brabant waar de jeugd zich in klasverband of buiten schooltijd uit kan leven in tal van creatieve workshops. In de loop van het jaar zullen daar steeds nieuwe uitdagingen bijkomen. Het team van Ontdekstation013 staat onder leiding van locatiemanager Charlotte Buné.
Wekelijks het leukste nieuws en de beste uitgaanstips gratis in je mailbox? Abonneer je op de gratis nieuwsbrief.

Dit is ook nieuw aan Ontdekstation013 Ze verwachten deze maand van de gemeente het ‘ja-woord’ te krijgen voor de verhuizing van Vincents Tekenlokaal van het oude Paleis-Raadhuis naar het Ontdekstation013. Het nieuwe lokaal voor Perron Vincent is klaar en wacht op de inrichting. Binnenkort kunnen kinderen dus in op locatie ook hun talenten ontdekken op het gebied van tekenen en digitaal ontwerpen en schilderen.

Perron T (Techniek), Perron OntdekRijk en binnenkort ook Perron Vincent (Vincents Tekenlokaal). Voor alle kinderen die buiten schooltijd op de woensdagmiddag of de weekenden Ontdekstation013 bezoeken gaan de drie perrons intensief samenwerken en combinaties zoeken met andere partijen in de stad op het gebied van techniek en talentontwikkeling. Dat maakt het aanbod nog leuker, interessanter én uitdagender dan voorheen. Vanaf nu zijn ze ook iedere zondag vanaf 11.00 uur open.

Tilburg at Twitter: