Buitenlandse studenten lopen voor het eerst de polonaise, les carnaval vieren …

Buitenlandse studenten lopen voor het eerst de polonaise, les carnaval vieren ...
Buitenlandse studenten lopen voor het eerst de polonaise, les carnaval vieren …
How to Carnival De avond vangt aan 19:00 uur en wordt speciaal georganiseerd voor de 400 buitenlandse studenten, die in januari zijn gestart in Tilburg. Maar natuurlijk zijn ook andere studenten welkom op deze feestelijke avond. Hoogtepunt van de avond is het bezoek van de Prins Etiënne d’n Irste en zijn gehele gevolg om 21:45 uur. De cursus is een initiatief internationale studentenvereniging I*ESN en Grand-Café Esplanade en is gratis toegankelijk. Esplanade is de bruisende ontmoetingsplek in het hart van de campus van Tilburg University, waar studenten, medewerkers en vrienden elkaar ontmoeten. De horeca-exploitatie wordt uitgevoerd door Bonheur Horeca Groep.

Controleer je inbox of spammap om je abonnement te bevestigen.

Vind hier het meest complete overzicht op het carnavalsplein In de stemming komen? Bekijk dan ook eens deze artikelen Check in de carnavalsagenda de leukste evenementen en feestjes Sfeer proeven van carnaval in Kruikenstad? Check dan hier de foto’s Bekijk ook eens de lekkerste menu’s en beste carnavalsacties

Hoe leg je buitenlandse studenten van Tilburg University uit wat carnaval is? Wat is hossen en hoe moet je polonaise lopen. Waarom heet Tilburg tijdens carnaval Kruikenstad en waarvoor dienden de kruiken in vroegere tijden? En hoe zing je het Tilburgs Volkslied? Daar heeft internationale studentenvereniging I*ESN een oplossing voor: de cursus ‘How to Carnival’. 

Wekelijks het leukste nieuws en de beste uitgaanstips gratis in je mailbox? Abonneer je op de gratis nieuwsbrief.


Tilburg at Twitter: