Hoppenbrouwers Techniek neemt Van Bon uit Heesch over

Hoppenbrouwers Techniek neemt Van Bon uit Heesch over
Hoppenbrouwers Techniek neemt Van Bon uit Heesch over
“Ik heb Hoppenbrouwers vanuit eerdere samenwerkingen leren kennen als een bedrijf dat continu verbeteren hoog in het vaandel heeft staan. Hoppenbrouwers is al ver als het gaat om het verbeteren en automatiseren van processen. Daarnaast is er een goede klik. We werken vanuit dezelfde visie en mentaliteit. Op onze beurt kunnen wij Hoppenbrouwers juist versterken op het gebied van W-installaties. Binnen Hoppenbrouwers is vanuit het ‘oude’ Sebregts in 2015 een W-installatietak gestart, welke inmiddels is uitgegroeid tot een professionele bedrijfstak. Ik weet zeker dat we met onze kennis, kunde en capaciteit een versterkende aanvulling zijn. We hebben gezamenlijke klanten en werken in die hoedanigheid al veel samen op projecten. Je proeft dan een bepaalde sfeer en een prettige omgang tussen de projectteams op de werkvloer. Onze cultuur past daarom ook goed bij die van Hoppenbrouwers en omgekeerd.”
“Heesch is voor ons een nieuwe locatie die aansluit op onze visie om lokaal aanwezig te zijn en tegelijkertijd ons werkgebied verder uit te bouwen. Op de langere termijn zal deze vestiging ook doorgroeien naar een locatie met meerdere disciplines. In Jan-Willem zie ik de juiste man om met zijn ondernemerschap de vestiging en Hoppenbrouwers als geheel door te laten groeien.”

Van Bon Installaties – Technisch Beheer, al ruim 63 jaar sterk als W-installateur, heeft zich per 6 februari 2018 aangesloten bij Hoppenbrouwers Techniek.

Controleer je inbox of spammap om je abonnement te bevestigen.

Wekelijks het leukste nieuws en de beste uitgaanstips gratis in je mailbox? Abonneer je op de gratis nieuwsbrief.


Tilburg at Twitter: