Waarschuwingsschot na onrustige situatie bij Club FIX in Tilburg: twee …

Waarschuwingsschot na onrustige situatie bij Club FIX in Tilburg: twee ...
Politie schiet bij aanhouding Hagenaars in Tilburg
TILBURG – De politie heeft zondagnacht een waarschuwingsschot gelost op het Pieter Vreedeplein in Tilburg. Aanleiding was een vechtpartij in een discotheek. Daarbij is niet geschoten, maar er werd wel een vuurwapen gevonden op straat. Het wapen in combinatie met een onrustige situatie, deed de politie besluiten een waarschuwingsschot te lossen.

De melding van de vechtpartij kwam zondagnacht om halfvier. De situatie zou onrustig zijn en er waren veel bezoekers aanwezig, daarom besloot de politie met meerdere agenten en wagens naar het Pieter Vreedeplein te gaan. De bezoekers van de horecagelegenheid werden naar buiten begeleid.

Politie schiet bij aanhouding Hagenaars in Tilburg

Tijdens de vechtpartij raakte een man uit Tilburg gewond. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Twee mannen uit Den Haag van 21 en 35 jaar zijn aangehouden.

Toen de agenten in de omgeving toezicht hielden, troffen zij op straat een vuurwapen aan. Vanwege de onrustige situatie en het vuurwapen op straat, voelde de politie zich genoodzaakt een waarschuwingsschot te lossen. Het vuurwapen is in beslag genomen. Twee mannen uit Den Haag zijn aangehouden. Hun betrokkenheid bij de vondst van het vuurwapen wordt onderzocht.

Vuurwapen Terwijl de agenten toezicht hielden, vonden zij een vuurwapen op straat. Dat is in beslag genomen. Er wordt nog onderzocht of het wapen van de twee aangehouden verdachten is. Ook de aanleiding van de vechtpartij wordt nog onderzocht. De politie is op zoek naar getuigen.

De politie is op zoek naar mensen die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.

DEN HAAG – De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een schot gelost bij de aanhouding van twee Hagenaars in Tilburg. De mannen, 21 en 35 jaar oud, waren betrokken bij een vechtpartij bij een horecagelegenheid aan het Pieter Vreedeplein. Bij deze vechtpartij raakte een Tilburger gewond. Hij is naar een ziekenhuis gebracht.

Tilburg – Bij een horecagelegenheid op het Pieter Vreedeplein vond vannacht een vechtpartij plaats. Een man raakte hierbij gewond. De politie hield twee verdachten (35 en 21 jaar) uit Den Haag aan.

Vanwege de onrustige situatie en de hoeveelheid bezoekers, ging de politie met meerdere eenheden naar het Pieter Vreedeplein. Agenten vonden in de omgeving een vuurwapen op straat. Vanwege die vondst en de onrustige situatie besloot de politie een waarschuwingsschot te lossen.

Het vuurwapen is in beslag genomen. Of het wapen van de aangehouden Hagenaars is, wordt onderzocht. Hetzelfde geldt voor de aanleiding voor de vechtpartij.


Tilburg at Twitter: