Tilburger (17) moet onder bedreiging van mes geld pinnen op Piusplein

Tilburger (17) moet onder bedreiging van mes geld pinnen op Piusplein
Jongen beroofd van geld
TILBURG – Een jongen van 17 uit Tilburg is zondagavond bedreigd met een mes en beroofd op de Piusstraat.

De jongen fietste rond elf uur s avonds over de Piusstraat toen er ineens een man aan zijn fiets trok. Hij dreigde met een mes en dwong de jongen mee te lopen naar een geldautomaat. Daar moest de jongen pinnen, waarna de overvaller het geld meenam en ervandoor ging. 

Getuigen De politie is op zoek naar getuigen, met name naar een man van rond de 20 jaar met een getinte huid, kort zwart en grijskleurige kleding. 

Tilburg – Een 17-jarige jongen uit Tilburg is zondagavond 11 maart beroofd op de Piusstraat. Onder bedreiging van een mes moest het slachtoffer pinnen. Het slachtoffer raakte niet gewond. De politie is een onderzoek naar de dader gestart.

De jongen fietste rond 22.45 uur over het fietspad op de Piusstraat ter hoogte van de Koopvaardijstraat. Een voor hem onbekende man trok ineens aan zijn fiets, waarop de jongen mee moest lopen naar het Koningsplein. Hier werd het slachtoffer onder bedreiging van een mes gesommeerd geld op te nemen bij de pinautomaat op het Piusplein

De dader is vervolgens te voet met een geldbedrag vertrokken. Het slachtoffer raakte niet gewond en fietste naar huis.

De politie is op zoek naar een getinte man van rond de 20 jaar oud. Hij heeft kort zwart haar en was gekleed in grijskleurige kleding. De politie roept getuigen op zich via 0900 – 8844 te melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.


Tilburg at Twitter: