Hé, een bekende kop! Sybrand Buma bezoekt onze stad

Hé, een bekende kop! Sybrand Buma bezoekt onze stad
NPO Radio 1 Dit is de Dag presenteert: De peiling van Tijs
In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen trekt Tijs van den Brink het land door. Op locatie spreekt hij met plaatselijke en landelijke kopstukken. Vandaag ontmoet hij in De Peiling van Tijs CDA-politici in Tilburg. Publiek is hartelijk welkom bij deze verkiezingsspecial van het EO-radioprogramma Dit is de Dag.

De eerste aflevering van De Peiling van Tijs komt vanuit Tilburg, waar diverse CDA-prominenten aanwezig zijn. Onder hen is partijleider Sybrand Buma, minister Grapperhaus van Veiligheid en Justitie en natuurlijk de plaatselijke lijsttrekker Erik de Ridder. Tijs wil weten hoe het CDA de drugscriminaliteit in de regio wil terugdringen.

NPO Radio 1 Dit is de Dag presenteert: De peiling van Tijs

Hoe kijken de inwoners Tilburg tegen de plannen aan? Ze mogen er zelf over meepraten. Iedereen is hartelijk welkom bij deze live-uitzending! Zorg dat je uiterlijk 18.30 uur aanwezig bent in  BANK15, Spoorlaan 350 in Tilburg. Deze speciale editie van Dit is de Dag is om 19.30 uur afgelopen. 

Na de aftrap met het CDA in Tilburg trekt Tijs verder naar Katwijk (ChristenUnie), Haarlem (GroenLinks), Leiden (PvdA) en Zutphen (SP). Ook bij deze live-uitzendingen ben je hartelijk welkom! Kijk hier voor meer informatie en de uitzendlocaties. 

De Peiling van Tijs  Maandag t/m vrijdag, 19.30 uur, NPO Radio 1 Beeld: Willem-Jan de Bruin 

Tilburg krijgt maandagavond hoog bezoek: Sybrand Buma komt naar onze stad! De CDA-fractievoorzitter is te horen in de NPO1-radioshow Dit is de Dag. Die wordt gepresenteerd door Tijs van den Brink. Ook minister Ferdinand Grapperhaus en lijsttrekker van de Tilburgse CDA, Erik De Ridder, zijn te gast.

U gebruikt een adblocker.Als u de online krant wilt lezen en/of de advertenties wilt zien moet u deze uitzetten!

Op 12 maart strijkt De Peiling van Tijs neer bij BANK15, Spoorlaan 350 in Tilburg. Te gast zijn dan CDA-partijleider Sybrand Buma samen met zijn partijgenoten Erik de Ridder (CDA Tilburg) en minister van Justitie en Veiligheid Ferdinand Grapperhaus. Onderwerp van gesprek is onder meer de drugsproblematiek in de regio.

Tilburg at Twitter: