Dit zijn de 7 leukste vacatures in Tilburg

Dit zijn de 7 leukste vacatures in Tilburg
Gaan met die b(an)aan! 5 x leuke vacatures in Leiden
Geloof ons, het is zo fijn om in je eigen stad te werken. Al helemaal als je werkt in een leuk team en een gave baan hebt. Deze vacatures in Tilburg zouden zomaar eens de baan kunnen zijn die je zoekt.

PLUS IJsselstein is op zoek naar een nieuwe medewerker voor de kassa-afdeling.

Solliciteren: een goed begin is het halve werk. Daarom hebben wij flink onze handen uit de mouwen gestoken. Nee, dit is geen nattevingerwerk: we hebben de leukste vacatures voor je gevonden. Schuif het niet op de lange baan, er is werk aan de winkel!

HAVANA is per direct op zoek naar een gemotiveerde zelfstandig werkende kok.

Dit is misschien wel de meeste relaxte werkomgeving ooit: Wellness Leiden. Zij zoeken een beauty medewerker. Weet jij alles van crèmetjes, scrubjes en make-upjes? Dan is dit iets voor jou.

Baan zoekt sollicitant! Er zijn ontzettend veel leuke vacatures in Breda. Dus, ben jij op zoek naar een (bij)baantje? Solliciteren maar!

Murphys Grill is op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde en sociale medewerkers voor in de bediening die het team in Breda komen versterken. De functie kent veelomvattende en afwisselende werkzaamheden in het restaurant. Check hier de vacature:

Ben je op zoek naar een bijbaan, kun je verantwoordelijkheid dragen, ben je representatief én is het meegeven van een vers, mooi product een uitdaging voor je? Dan is Friethuys Pomm op zoek naar jou! Check hier de vacature:

Men at Work is op zoek naar een verkoopspecialist. Als verkoopspecialist ben jij een inspirerende personal shopper voor de klanten en til je met jouw verkoop skills de service aan de klanten tot een hoger niveau. Check hier de vacature:

Visbrasserie De Poort zoeken gezellige mensen voor in de bediening. Kijk hier voor meer info:

Misschien wel het meest bijzondere restaurant in Breda: ZWART. Bij ZWART dineer je in het donker en word je bediend door mensen die niet of slecht kunnen zien. Ter ondersteuning van deze mensen is ZWART op zoek naar medewerkers in de bediening. Check hier de vacature:

Mango is op zoek naar een nieuwe collega die het team in het weekend kan komen versterken. Ben je enthousiast en heb je een passie voor verkopen? Check dan hier de vacature:

Cool people wanted! Ben jij een échte verkoper met inlevingsvermogen in de klant en ga je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan? Dan is America Today op zoek naar jou! Check hier de vacature:

Bakery Café Kottier is op zoek naar een weekendhulp. Het is belangrijk dat je klantvriendelijk en flexibel bent. Ook moet je van brood houden en woonachtig zijn in omgeving Breda. Check hier de vacature.


Tilburg at Twitter:


Warning: file_get_contents(news/twitter/twdata/7.txt): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/fastuser/data/www/nieuwsnl.org/wp-content/themes/nieuwsnl/content-single.php on line 39