Brabanders (14 en 15) opgepakt voor inbraak in 120 strandhuisjes en …

Brabanders (14 en 15) opgepakt voor inbraak in 120 strandhuisjes en ...
Twee minderjarigen breken in bij meer dan 100 strandhokjes in Zeeland
De serviceafdeling is te bereiken op telefoonnummer . De servicepagina kun je hier vinden. Klik hier om direct de Krant.bndestem.nl te lezen.

De politie meldt dat de schade groter is dan de buit. Het tweetal heeft tijdens de inbraken onder andere handdoeken doorgeknipt en de bekleding van strandstoelen opengesneden. Zij zitten momenteel vast voor onderzoek.

Eenmaal binnen in de strandhuisjes, knipten de twee handdoeken door. Ook sneden ze plastic flesjes open en ze maakten strandstoelen stuk. Dit gebeurde op het strand tussen de badplaatsen Zoutelande en Westkapelle.BetraptDe daders sloegen meerdere keren toe. In de nacht van 1 op 2 augustus telde de politie 71 inbraken. Een paar dagen later braken ze opnieuw in bij nog eens vijftig huisjes. De twee zijn woensdag op heterdaad betrapt in Zoutelande. Een getuige belde de politie.Er is nog geen aangifte gedaan. De politie roept huurders en eigenaren van de huisjes op om dat wel te doen. Het tweetal zit vast voor onderzoek. 

Minderjarige vandalen breken 120 strandhuisjes open, handdoeken en strandstoelen vernield

Op dit moment is de politie op zoek naar de particuliere eigenaren van de strandhuisjes. De bedrijfsmatige eigenaren zijn al bij hen bekend, maar de politie heeft nog geen aangiftes ontvangen van particuliere eigenaren of huurders.

KAATSHEUVEL/LOON OP ZAND – De politie heeft woensdagochtend twee minderjarige jongens aangehouden. Het tweetal brak meer dan 120 strandhuisjes open aan de Zeeuwse kust. De verdachten zijn een 14-jarige jongen uit Loon op Zand en een jongen (15) uit Kaatsheuvel.


Tilburg at Twitter: